Ο “Δρ” Μουρούτης θα διδάξει ως πανεπιστημιακός σε ελεύθερο πανεπιστήμιο!

You are currently viewing Ο “Δρ” Μουρούτης θα διδάξει ως πανεπιστημιακός σε ελεύθερο πανεπιστήμιο!

Δεν το βάζει κάτω ο «γιατρός» με τα ανύπαρκτα πτυχία και ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί της Χίου, όπου θα διδάσκει τακτικά στο «Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού ΙΩΝΙΑ», παρουσιαζόμενος ως «Καθηγητής προληπτικής υγείας και νευροεπιστήμων (dr. med., dr nat. med., PhD, dr. theol.)». Ποιο είναι το πρόβλημα; όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος -μετά την έρευνά μας- δεν διαθέτει κανέναν από αυτούς τους τίτλους.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως ο «δρ» Μουρούτης, συμπεριλαμβάνεται στο διδακτικό προσωπικό του Διεθνούς Κέντρου Παιδείας και Πολιτισμού ΙΩΝΙΑ. Πρόκειται για μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), που αυτοαποκαλείται «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Φέρει μάλιστα τον τίτλο «PhD Κυτταρικής και Μοριακής Βιοεπιστήμης».

Όπως βλέπουμε στη σχετική εικόνα, φέρει όλες τις τιτλοφορήσεις (dr. med., dr nat. med., PhD, dr. theol.), που αποδείξαμε ότι είναι πλαστές και σε δεύτερο χρόνο παραδέχτηκε και ο ίδιος πως είναι ανύπαρκτες.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ένα σημαντικό στοιχείο. Το διδακτικό προσωπικό -πλην Μουρούτη- φαίνεται να αποτελείται από αξιόλογους ακαδημαϊκούς,

 

Που είναι το πρόβλημα;

Το πρόβλημα είναι η παρουσία του κ Μουρούτη ως διδάκτορα κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, θα χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο (όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τις δήθεν διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Κύπρου), ως επίδειξη της δήθεν επιστημονικής του επάρκειας. Θυμίζουμε πως ο «Δρ» Μουρούτης, είναι πασίγνωστος αντιεμβολιαστής και πολέμιος των συμβατικών θεραπειών του καρκίνου. Οι συνέπειες αυτών των ψευδοεπιστημονικών αντιλήψεων είναι πασίγνωστες και έχουν στοιχίσει πολλές ζωές.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο «Δρ» Μουρούτης, η απάντηση στα παρακάτω λινκ:

http://www.factchecker.gr/index.php/2017/06/12/isp-mouroutis-paschalidis/