Greece Fact Check

Η απάντηση Μουρούτη για τα πτυχία και η συνέχεια της έρευνας

Ο “Δρ.” Μουρούτης είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τις ομιλίες, συνεντεύξεις και βιβλία πάνω σε θέματα ιατρικής. Μέχρι πρόσφατα. δήλωνε όπου βρεθεί και όπου σταθεί, πως είναι κάτοχος μιας πληθώρας επιστημονικών τίτλων, κυρίως στην ιατρική. Η έρευνά μας όμως, αποκάλυψε πως ο «γιατρός» συνεχίζει να διαφημίζει το ανύπαρκτο, σε τίτλους και περγαμηνές, βιογραφικό του. Ισχυρίζεται πως είναι μέλος διεθνών οργανισμών για να δώσει έμφαση στην επιστημονική του κατάρτιση και επάρκεια.

Είναι αλήθεια;

Ας δούμε τους οργανισμούς στους οποίους ο κ. Μουρούτης έχει όπως ισχυρίζεται, ιδιότητα μέλους, μέσα από ένα πρόσφατο δημοσίευμα, αλλά και την ιστοσελίδα biblionet.gr που πουλά τα βιβλία του.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά

1) Παγκόσμια Υπηρεσία Υγείας (World Health Services)

Ανύπαρκτος οργανισμός. Η ομοιότητα του οποίο με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization), μπερδεύει και παραπλανά τον αναγνώστη. Η μόνη αναφορά στο διαδίκτυο είναι μια υπό κατασκευή ιστοσελίδα, που με τη σειρά της, παραπέμπει στην ιστοσελίδα myfathersmission.org, φιλανθρωπική ιστοσελίδα με θρησκευτικό χαρακτήρα και έδρα το Τέξας. Ισχυρίζονται πως δρουν κυρίως στην Αφρική. Πέρα από το σάιτ τους, η δράση τους δεν αναφέρεται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο. Στη καλύτερη των περιπτώσεων, πρόκειται για έναν ασήμαντο οργανισμό, άνευ κύρους.

2) Διεθνής Επιστημονική Επιτροπή (Scientific Advisory Board)

Το πλησιέστερο που βρήκαμε είναι το Scientific Advisory Board της Unesco, επιτροπή αποτελούμενη από 26 καταξιωμένους επιστήμονες-μέλη, στην οποία, ο κ. Μουρούτης δεν έχει παρουσία.

3) Διεθνής Επιτροπή για την Εντιμότητα στην Ιατρική (International Association for Honesty in Medicine)

Ανύπαρκτος οργανισμός. Δεν υπάρχει κανένα σχετικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης.

4) Ιατροί για Διεθνή Ζωή (Doctors for Life International)

Υπαρκτός οργανισμός, με πιθανές ακραίες θρησκευτικές επιρροές. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος, ασχέτως επιστημονικού υποβάθρου. Το δικό μας αίτημα έγινε αμέσως δεκτό.

5) Ερευνητική Κοινωνία για ΨυχοΝευροΑνοσιολογία (Research Society for PsychoNeuroImmunology)

Υπαρκτός οργανισμός, που οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος. Και εδώ, γίναμε μέλη:

6) Διεθνής Οργανισμός για Έρευνα στον Εγκέφαλο (International Association for Schizophrenia Alzheimer’s)

Ανύπαρκτος οργανισμός. Το πλησιέστερο που βρήκαμε είναι το Alzheimer’s Association. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αυτός που αναφέρει ο κ. Μουρούτης.

7) Διεθνές Forum για την Σχιζοφρένεια και Αλτσχάιμερ (International Forum for Schizophrenia Alzheimer’s)

Το πλησιέστερο που βρήκαμε είναι το alzforum.org, αλλά η ονομασία διαφέρει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος:

8) Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία

Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος.

9) Γιατροί του Κόσμου

Ομοίως, οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος.

10) Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος (World Medical Association)

Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος, όπως και εμείς:

11) Βρετανική Ακαδημία για Κυτταρική Βιολογία (British Society for Cell Biology)

Με μια απλή καταχώρηση email, γίνεστε μέλος:

12) Αμερικανική Κοινωνία για Εξέλιξη της Επιστήμης (American Association for Advancement in Science)

Με τη δημιουργία λογαριασμού και καταβολή συνδρομής, οποιοσδήποτε γίνεται μέλος.

13) Βρετανική Επιστημονική κοινωνία (British Science Association)  

Συνδρομητική κυριότητα μέλους. Εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος με απλή σύσταση παλαιότερου μέλους.

Σύνοψη

Από τους συνολικά 12 διεθνείς και έναν ελληνικό οργανισμό στους οποίους ο κ. Μουρούτης ισχυρίζεται πως έχει κυριότητα μέλους, ορισμένοι είναι ανύπαρκτοι και οι υπόλοιποι προσβάσιμοι από τον οποιονδήποτε. Οπότε η αναφορά σε αυτούς για την επίδειξη επιστημονικού κύρους, είναι τουλάχιστον παραπλανητική.

Η απάντηση του κ. Μουρούτη στο άρθρο για τα ανύπαρκτα πτυχία

Ο «Δρ» Μουρούτης, έσπευσε να «απαντήσει» στο παραπάνω άρθρο με το κάτωθι μακροσκελές κείμενο μέσω facebook, χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα για τη «ταμπακιέρα».

Σε ένα συναισθηματικό και φορτισμένο κείμενο, ξέχασε τις παλιές απειλές για μηνύσεις και αυτοπαρουσιάζεται ως “μάρτυρας” υπό δίωξη από το «κατεστημένο». Αναφορικά με τα πτυχία του, τα αποποιείται και ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί. Με αυτό το τρόπο, επιβεβαιώνει πλήρως την έρευνα μας, καθώς οποιοσδήποτε επιστήμονας που έχει πτυχία, θα έσπευδε αμέσως να τα παρουσιάσει για να αμφισβητήσει την έρευνα του οποιουδήποτε “κακόβουλου” ερευνητή και δεν θα “απάνταγε” γενικά και αόριστα.

…θα επιθυμούσα να κατανοησετε το ΓΙΑΤΙ και με ΠΟΙΟ τρόπο ,επιχειρείται η συστεμική,μεθοδικά και αυξανομενα καταστρεπτικη, αποδόμηση οχι ενος ανθρωπου( αυτο που συμβαινει προς το προσωπο μου το τελευταιο διαστημα,αποτελει πλεον μορφη οχι δυσφημισης αλλα προσβολης και διαταραχής προς τη προσωπική ,οικογενειακή μου ζωή..) 

Ο κ. Μουρούτης, προσπαθεί να αποσπάσει τη προσοχή από την ουσία, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως διωκόμενο. Επιχειρεί να παρουσιάσει τη δημοσιογραφική έρευνα, ως προσπάθεια εξόντωσής του από “σκοτεινά κέντρα”. Ο ίδιος, ωστόσο, γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους, πως οι έρευνές μας, ουδέποτε στοχοποίησαν τον ίδιο, την οικογένειά του, τη πίστη του στην Εκκλησία των Αντβεντιστών κτλ, αλλά τους ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς του.

Greek-Mission-2011-Adventist-Online-Yearbook2

Αυτο που επιχειρειται μεθοδευμενα ειναι η διαπομπευση στα ΛΕΓΟΜΕΝΑ και στην ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ του απλου κόσμου.στην πραγματική αναγκαιοτητα στην καθημερινη τους ζωή..Οσοι θελουν να σταματησουν κατι σε μενα ειναι στο ΤΙ λεω και γραφω και οχι τιποτε αλλο ..απλα υποσκελιζεις το “μηνυτη” και εξαφανιζεις το “μηνυμα”..Το κινητρο και σκοπος τους διαφαινεται τοσο απο το υφος αλλα και απο τους τροπους που προσπαθουν να το πραξουν.. 

Αναφέρεται στο άτομό του ως “μηνυτή”, κεκαλυμμένα παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως “εκλεκτό” και το “μήνυμα” του, ως κάτι το ιερό.

Αν φιλε μου δεν εχεις βρει κατι που να ΑΞΙΖΕΙ να πεθανεις..δεν αξιζει και να ζεις!
Χαιρετισματα στους “νεκρους” ερευνητες” σας και
ΡΑΝΤΕΒΟΥ στα γουναράδικα!

Οι “νεκροί ερευνητές” είναι απλοί άνθρωποι, που ουδέποτε πληρώθηκαν για αυτό που κάνουν. Η αναφορά στα “γουναράδικα”, κλείνει με ύφος που δε ταιριάζει σε επιστήμονα που κατέχει… τρία διδακτορικά.

Δε διεκδικησα το “αλαθητο” ,εχω σφαλει πολλακις ,ειμαι επιρεπης στο λαθος και μερικες φορες ως ανθρωπος εχω τις δικες μου αδυναμιες και ελαττωματα..Οχι ομως προς ζημια των αλλων..ποτέ!!Εκεινοι που ερχονται σε μενα ..ερχονται οχι για τα “πτυχια” ( πληρης αποποιηση.) ,ουτε για τις εναλλακτικες μεθοδους ( δεν υπαρχουν),μα ουτε και για προσηλυτισμο( αυτο ειναι το κρεσεντο..) αλλα μπορει γιατι διακρινουν ( οσοι εχουν ακομη νοηση και οχι μετριοκρατια..) κατι πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ χωρις αλλο ωφελος ..
Απλα για την ανθρωπια..

Αναγνωρίζει τα λάθη του, αλλά διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, αναφέροντας πως ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν. Η “αποποίηση” των ανύπαρκτων πτυχίων του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έρευνά μας. Αρνείται πως υπάρχουν “εναλλακτικές θεραπείες”, αλλά παράλληλα, μέσα από βιβλία, εκπομπές, ομιλίες και σεμινάρια, καλεί τους γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Τέλος, αρνείται τα περί προσηλυτισμού στην αίρεση των Αντεβεντιστών της 7ης Ημέρας (ουδέποτε κατηγορήθηκε για αυτό), τη στιγμή που η “θεοβιολογία” του, είναι παρμένη από αυτούς.

Εδω και 3 ετη επι νομικου προσωπου , εχω πληρως αποποιηθει καθε ειδους τιτλοφορηση,επιστημονική διακριση και οτι αλλο εχει επισωρευθει στο προσωπο μου..Περιτρεχω το κοσμο ως σκύβαλο..

Για δεύτερη φορά, αποποιείται κάθε τιτλοφόρηση (ως γιατρός) και κάθε επιστημονική διάκριση, επιβεβαιώνοντας ξανά την έρευνά μας. Ισχυρίζεται πως τα 3 τελευταία χρόνια, δεν είναι γιατρός, δεν είναι καν επιστήμονας. Ο τίτλος του γιατρού όμως, εξακολουθεί να κοσμεί την ιστοσελίδα του. Σε δεκάδες παρουσίες του σε ομιλίες αυτό το διάστημα, αυτοσυστήνεται ως “φυσίατρος-νευροεπιστήμων” και δίνει ιατρικές συμβουλές.

Ο μοναδικος, Ανωτατος ΤΙΤΛΟΣ σπουδων και διακρισεων που μου εχει απονεμηθει ειναι πλεον μονο ετουτος.. Ως ενα παιδι του Θεου..που με αρκετα ελατωματα..αγωνιζεται να φανερωσει το Μεγαλειο του Θεου και της Αγαπης Του επι της γης..Αυτα κυριοι ειναι τα “νομιμα διαπιστευτηρια ” μου ..για αυτα διωκομαι και για αυτα ειμαι και χαρουμενος που πασχω και ετοιμος να τελευτησω..

Και βέβαια παραδέχεται (επιτέλους!) ότι ο μόνος τίτλος σπουδών που του έχει απονεμηθεί είναι αυτός του «αγωνιστή» για τη φανέρωση του… μεγαλείου του Θεού.

Συμπεράσματα

Η επίδειξη κυριότητας μέλους σε ανύπαρκτους “διεθνείς οργανισμούς”, ή “οργανισμούς” με μηνιαία συνδρομή, δεν είναι απόδειξη κύρους και επιστημονικής επάρκειας.

Η ανακοίνωση του κ. Μουρούτη στο facebook μετά το άρθρο για τα ανύπαρκτα πτυχία, αποτελεί παραδοχή της έρευνας μας. Όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν λάσπη στον ανεμιστήρα και προσπάθεια απόσπασης της προσοχής από το πραγματικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από την επιστημονική επάρκεια, την εμπειρία ενός ανθρώπου που έχει αυτοανακηρυχθεί γιατρός για πάσαν νόσο…

Θάνος Επαχτίτης

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης Αλικάκος

Константинос Мурутис

14 thoughts on “Η απάντηση Μουρούτη για τα πτυχία και η συνέχεια της έρευνας

  1. Μετά την ανάγνωση του άρθρου πέρνω αφορμή να παραθέσω τον λόγο του Βίλχεμ Ραϊχ στο έργο του “ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ¨
    <>

  2. Μπραβο σας ξεσκεπαζοντας απατεωνες που εκμεταλευονται την αγνοια του κοσμου…
    Δυστυχως ειναι αρκετοι ! Καλο κουραγιο και καλη συνεχεια..Επιτελειται σπουδαιο εργο

  3. H αληθεια ειναι οτι,εχει σωσει παρα πολλους καρκινοπαθεις,που δεν εχουν εγχειριστη για αυτην τους την αρωστεια..Τρεχει παντου οπου και να τον καλεση καποιος με αυτην την ασθενεια..Σιγουρα προσφερει επαναστατικη μεθοδο ,με αποτελεσματα…Το θεμα ειναι ομως γιατι ολος αυτος ο θορυβος, ποιοι κρυβονται πισω απο την ερευνα,και ποιος ειναι ο σκοπος τους,αν μη τι αλλο δεν κανουν μηνυση στα αρμοδεια δικαστηρια,(με οπως λενε αποδειξεις..) Πιστευω πως ολοι αυτοι που εκαναν την “ερευνα για τον κο Μουρουτη,καποιων αλλων (σιγουρα οικονομικων) τα συμφεροντα εξυπηρετουν..Και κατι για ολους εσας τους “ερευνητες τις αληθειας”.Υπαρχει καπου σε ενα χωριουδακι της Ξνθης ενας Μουσουλμανος,που κανει θαυματα με τις πρακτικες του σε παρα πολλους ασθενεις διαφορων παθησεων..Αυτων πως και δεν τον ανακαλυψατε και δεν τον μηνυσατε …???

    1. Εάν δεν είστε ο ίδιος ο Μουρούτης που “τρολάρει” για να υπάρχει αντίλογος, τότε μάλλον πρέπει να χρειάζεστε εσείς θεραπεία. Ψυχιατρικού τύπου. Είστε καλά κύριε? Ποιον καρκινοπαθή έχει σώσει? Αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποιόντας πλαστούς τίτλους σπουδών, εδώ και χρόνια παρασύρει καρκινοπαθείς να μην λαμβάνουν την θεραπεία τους, κλέβοντάς τους τα λεφτά μέσω των “βιοματικών σεμιναριών”. Μάλλον θα έπρεπε να γίνει έρευνα για το πόσους καρκινοπαθείς έχει… “θάψει”. Ο κύριος αυτός πρέπει να μπει στην φυλακή για πολλά χρόνια, για απάτη κατ’εξακολούθηση και θανατηφόρα αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο…

  4. Ντροπη σας που ριχνεται λασπη σε εναν ανθρωπο που εχει βοηθησει αποδεδειγμενα πολυ κοσμο να ξαναβρει την υγεια του. Ηθελα να ηξερα ποσα πηρατε για ολη αυτη τη παραπληροφορηση !. Η μηνυσεις απο τον κοσμο που γνωρισε τον Κυριο Μουρουυη απο κοντα ερχονται και λυπαμαι που ο κοσμος αντι να βοηθησει τον ανθρωπο αυτον προσπαθει να τον πολεμησει με καθε τροπο!. Τα λεφτα ειναι πολλα προφανως και πολυ πιθανον αυτο το μηνυμα να το διαγραψουν οι υπευθυνοι της προπαγανδας. Οι απαντηση σε ολη αυτη τη λασπη υπαρχει και μπορειτε να τη βρειτε στο site drmouroutis.com αλλα το κυριοτερο ειναι οτι η απαντηση υπαρχει στους ανθρωπους που εγιναν ξανα υγειης εξαιτιας του!.
    Η αληθεια θα λαμψει και οι ενοιχοι θα τιμωρηθουν.

    1. Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κάνεις προπαγάνδα για έναν κατά σύστημα απατεώνα, που εξαπατά αδύναμους συμπολίτες, κλέβοντάς τους τα λεφτά μέσω των “βιοματικών σεμιναριών”. Εάν δεν είσαι ο ίδιος ο Μουρούτης ή κάποιος συγγενής του (αμφιβάλλω ότι δεν είσαι…), τότε θα πρέπει να πας να σε κοιτάξουν. Ο συγκεκριμένος απατέωνας αποδείχτηκε ότι εξαπατά κατά σύστημα αδαείς και αδύναμους συμπολίτες μας, για να τους αποσπά τα λεφτά. Η αλήθεια δεν θα λάμψει γιατί έλαμψε ήδη. Σύντομα θα βρίσκεται στην φυλακή για απάτη κατ’εξακολούθηση και θανατηφόρο αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο… όσο και να τρολάρετε στο δυαδύκτιο.

      1. Ηθελα να ηξερα ποσα σας δινουν για να κανετε αυτη τη λασπο-δουλεια !. Δεν ειμαι ο ιδιος ο Μουρουτης αλλα ειμαι ενας ανθρωπος που ειχε δωσει χιλιαδες ευρο σε γιατρους και που δεν θεραπευτηκα ποτε μεχρι που γνωριςε απο κοντα αυτον τον Ανθρωπο. Αυτο που μπορω να σας πω ομως με ολη τη καρδια μου ειναι οτι οσο κι αν προσπαθειτε να το αγνοησετε αυτος ο ανθρωπος εχει δωσει θεραπεια και χαρα στη ζωη με ενα κοστος που θα νοιωσεις παντα οτι ειναι ΜΗΔΑΜΙΝΟ !. Πως εξηγειτε αραγε το γεγονος οτι χιλιαδες ανθρωποι εχουν θεραπευτει και εχουν βρει πραγματικα τη χαρα στη ζωη τους ?.Ποσα σας δινουν για να κανετε αυτη τη λασπη ?. Ντροπη σας και παλι αλλα να ξερετε οτι οσο πιο πλυ προσπαθειτε να του ριξετε λασπη τοσο πιο μεγαλη και ισοπεδωτικη θα ειναι η στιγμη της αληθειας που θα λαμψει και θα δειξει ποσο γνησιος και αληθινος θεραπευτης ειναι. Ακομα και χωρις πτυχια να ηταν να ξερετε οτι δεν θα αλλαξω τιποτα στο τροπο ζωης μου !. Καντε του ο,τι θελετε , εγω παντως πηρα μονο καλα πραγματα απο εκεινον. Και παλι ντροπη σας ! . Συνεχιστε τη λασπη σας και καλη επιτυχια λοιπον.

        1. Σου επαναλαμβάνω ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Και αν δεν είσαι ο Μουρούτης (αμφιβάλλω…), είσαι κάποιος δικός του ή συγγενής του. Η έρευνα το μόνο που απέδειξε είναι ότι πρόκειται για ΑΠΑΤΕΩΝΑ, που ΟΛΑ του τα πτυχία είναι πλαστά και ανύπαρκτα. Αυτά τα πλαστά πτυχία χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια για να δίνει υπόσταση στα “σεμινάριά” του, από τα οποία αποσπά εκατοντάδες έως χιλιάδες ευρώ από αδαείς και απελπισμένους. Άρα πρόκειται για οργανωμένη απάτη. Μπορείτε να συνεχίσετε την λάσπη και την προπαγάνδα προς υπεράσπιση αυτού του ΑΠΑΤΕΩΝΑ, που εκμεταλεύεται τον πόνο και την αδυναμία των συμπολιτών του. Είμαι βέβαιος ότι η έρευνα θα συνεχίσει, όσο και να τρολαρεις κ. Μουρούτη. Και θα πάει και στους καρκινοπαθείς που “έθαψες” με τις ψευδοθεραπείες σου, ώστε να μπεις για τα καλά μέσα… θρασύτατε απατεωνίσκο.

          1. Είδαμε αυτους με τα γνησια πτυχια ποσα καλά εχουν κάνει σ αυτόν τον κόσμο!! Ασχολήθειτε με τους απατεώνες πολιτικους σας και βουλωστε το!

          2. Πάρη καλησπέρα ακόμα και ψέματα να είναι αυτός ο άνθρωπος Έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ένας από αυτούς είμαι και εγώ δεν ξέρω τι λόγο Έχεις και τα λες και τι συμφέροντα εξυπηρετείς αναφερεσε συνεχώς σε πλαστούς τίτλους σπουδών νομιζης ότι ενδιαφέρει τον κόσμο Φυσικά και είναι καλό να υπάρχουν αλλά τι να το κάνεις Εάν δεν υπάρχει ανθρωπιά και αγάπη λες ότι βγάζει λεφτά από τα βιοματικα προγράμματα Έχεις αποδείξεις για αυτό, αλλά ακόμα και έτσι να είναι Κάπως πρέπει να ζήσει και αυτός ο άνθρωπος εχώ να σου πω επιχειρήματα με επιστήμονες που έχουν πτυχία και εξασκούν το επάγγελμα της Ιατρικής σε νοσοκομεία ή ιδιωτικά γραφεία που έχουν πεθάνει κόσμο για αυτούς γιατί δεν μιλάμε τα λάθη είναι για τους ανθρώπους δεν είμαστε τέλειοι.
            Αυτοί οι οποίοι αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τον κόσμο ξέρουμε ποιοι είναι οι φαρμακοβιομηχανίες που φαρμακωνουν τον κόσμο στην κυριολεξία όμως Και σε κρατάνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
            Για τους καρκινοπαθείς που γλίτωσαν έχεις να πεις τίποτα
            Αυτά που λέει ο κύριος Μουρούτης όπως λέει και ο ίδιος είναι κλεμμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας αν λέει ψέματα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τότε λέει ψέματα και αυτός.
            Μήπως φταίει ο Μουρούτης που ένας στους τέσσερις έχει καρκίνο
            Και δεν είναι μόνο ο καρκίνος είναι πολλές ασθένειες οι οποίες ταλαιπωρούν τον κόσμο.
            Θα χαρώ Εάν θέλεις να τα πούμε και από κοντά Γιώργος.

  5. Μακαρι να φτασει στα δικαστηρια,γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εχασαν συγγενεις τους και που ειναι διαθεσιμοι να μιλησουν πως τους ελεγε να κοψουν χημειοθεραπειες με αποτελεσμα να πεθανουν προωρα.Υστερα θα δουμε ποιοι θα πανε φυλακη..

  6. Εσεις ολοι οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ξερόλες που ξερετε τι ειναι ο καρκίνος και η θεραπεία του, τελικά δεν βλέπετε ουτε πισω απο τη μύτη σας. Διαβάστε πρώτα, μάθετε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο και μετά μιλήστε.
    Το διαβάσατε ποτέ οτι στην επισημη ιστοσελίδα του παγκοσμίου οργανισμού υγείας λέει οτι ο καρκίνος του μαστου αυτοθεραπεύεται κατα 80 % χωρίς χημειοθεραπεία και οτι γίνεται κατάχρηση αυτής;
    Οτι τα αλαντικά και το κρέας μπορουν να επιφέρουν καρκίνο;
    Τα γράφει επίσημα!
    Αλλα επειδή ξέρουν οτι ειμαστε ζώα και ειμαστε οτι τρωμε, αφου δεν θέλουμε να αλλάξουμε μας δίνουν τη χημεία για να βγάλουν και μερικά λεφτά!

    Το ξέρετε οτι το 2015 έφαγε η Ελλάδα πρόστιμο γιατί ειμαστε οι πρώτοι παγκοσμίως στις καισαρικές τομές με 75 % επι των γεννήσεων;
    Οι επόμενοι δεν φθάνουν ουτε το 28 % σε άλλα κράτη;
    Ποιον ξέρετε που σώθηκε παντελώς απο τον καρκίνο με τη χημειοθεραπεία;
    Η Ελλάδα ειναι άρωστη και εσείς ζείτε σαν τα ζώα μόνο με τα βρώμικα. Οποιον ρωτήσεις λέει εγώ δεν τρώω γύρο. Ολη η Ελλάδα γέμισε γυράδικα. Εκεί ποιός τρώει;
    Μήπως οι πρόσφυγες;
    Σας είπε ποτέ ο γιατρός σας τι πρέπει να τρώτε ή κανει τουμπεκί;

    Μόνο μαγκιά.
    Μήπως φταίει ο Μουρούτης που 1 στους 4 στην ψωροκώσταινα έχει καρκίνο;
    1 εκ. Ελληνες εχουν έλειψη βιταμίνης D και χαπακόνονται. Γιατί δεν τους λένε οι γιατροί τσακιστήτε και βγήτε στον ήλιο; ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!
    Εκατσε ποτέ κανείς σας να διαβάσει Ιποκράτη τον ΠΑΤΕΡΑ της Ιατρικής;
    Γνωρίζετε εστω και εναν γιατρο που το εχει κάνει;
    Σε ολη την Υφήλιο τον εκθειάζουν και εμείς οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” το βρίζουμε!

    Ξενύχτησες ποτέ με το παιδί σου οταν είχε 40 πυρετό ή προτίμησες να του δώσεις αντιπυρετικό για να μη χάσεις τον ύπνο σου εσύ και η γυναίκα σου;
    Εχουμε καταντήσει ο χειρότερος λαός του πλανήτη, με τη μεγαλύτερη αδιαφορία για τον συνάνθρωπό μας.
    Κάντε πρώτα αυτοκριτική πριν κρίνετε!

    Κρίμα που σφετερίζεστε και την ελληνική καταγωγή σας όταν σας συμφέρει!
    Εχουμε γεμίσει μόνο δειλούς που δεν θέλουν να πάρουν ευθύνη για τίποτε.
    Αν μας έβλεπαν οι πρόγονοί μας θα σηκώνωνταν απο τον τάφο τους για να μας αφανίσουν.

    Αυτά κι αλλα πολλά αν έχετε τα κότσια και το Θάρρος!

    Σοφοκλής

  7. Εγω χωρις να εχω βρεθει ποτε με τον κυριο Μουρουτη εχω θεραπευτει απο σακχαρο τυπου 2 ακολουθοντας αυτα που ελεγε και ειδα στο internet.Ειχα προηγουμενος παει σε διαβητολογο μου εδωσε ενα χαπι και μου ειπε οτι απο εδω και περα εισαι διαβητικος.Θα περνεις αυτο το χαπι και θα παρακολουθεις το σακχαρο σου.Μου εκοψε τα ποδια απογοητευθηκα.Το σακχαρο μου ηταν 380 το πρωι νηστικος (φανταστητε οταν ετρωγα).Πηρα το χαπι μονο τρεις ημερες παραληλα με διατροφη και τροπο ζωης και το σακχαρο μου εδω και περιπου 3 χρονια ειναι φυσιολογικο.Φυσικα δεν ακουω τον κυριο μουρουτη σε θεματα θρησκευτικα .Ειμαι χριστιανος ορθοδοξος.Παντος οτι λεει το λεει αποδεδειγμενα.Αφηστε τον ανθρωπο υσηχο και ψαξτε για αλους γιατρους που ειναι απατεωνες και ειναι πολοι αυτοι.Τελειωνοντας να σας πω οτι ειμαι 43 χρονων και ρωτηστε καποιον γιατρο εαν το σακχαρο 380 μπορει να θεραπευθει μονο με αλλαγη τροπου ζωης χωρεις φαρμακο.Ολοι θα σας πουν αποκλειεται.Εγω σας λεω οτι το ειπα και σε αλους 2 γιατρους και απορουν πως εγινε αυτο.Το συμπερασμα βγαινει απο μονο του λοιπον ποιος ειναι ασχετος και ποιος οχι.

    1. Κύριε Χρήστο και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με εσάς και έχω ακούσει πολλές από τις ομιλίες του κυρίου Μουροτη από το διαδίκτυο χωρίς να τον γνωρίσω ποτέ προσωπικά ….και μπορώ να πω πως στα περισσότερα με βρίσκει σύμφωνο .Αλλα θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβός εφαρμόσατε η αλλάξατε στην διατροφή σας η στον τρόπο ζωή σας και καταφέρατε να κατεβάσετε το ζάχαρο σας? Ο Γιατρός μου θέλει να ξεκινήσω το γλουκοφαζ αλλά 2 ,3 φορές που το πήρα με πείραξε στο στομάχι και γενικά είμαι κατά των φαρμάκων ούτε ασπιρίνη δεν έχω πάρει που λένε .Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου περιγράψετε μια διατροφική σας καθημερινότητα εάν θα θέλατε η τι αποφεύγετε η τι προσθέσετε στην ζωή σας ( άσκηση ας πούμε) για να μπορέσω να καταλάβω ! Ευχαριστώ πολύ

Comments are closed.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όταν μια ιστοσελίδα έχει έδρα στην Ε.Ε ή απευθύνεται στους κατοίκους της, πρέπει να δηλώνει στους χρήστες, ότι χρησιμοποιεί cookies (οι περισσότερες χρησιμοποιούν). Επίσης πρέπει να δικαιολογεί το σκοπό της χρήσης τους και να ζητά την άδεια του χρήστη για την δημιουργία των cookies στο σύστημα του. Έτσι, σύμφωνα με την Οδηγία (2009/136/ΕΚ), και τον αντίστοιχο ελληνικό νόμο (4070/2012), κάθε σάιτ στη χώρα μας οφείλει να ζητεί τη συγκατάθεση των χρηστών για τα cookies που θα αποθηκευτούν στις συσκευές τους. Ο νόμος αυτός απευθύνεται σε όλους τους δικτυακούς ιστότοπους που εδρεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, οι οποίοι οφείλουν να το σεβαστούν. Όταν μια ιστοσελίδα δεν συμμορφώνεται, επιβάλλονται κυρώσεις και κατ' επέκταση κάποιο πρόστιμο. Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο