Ο Jason Statham δεν τοποθέτησε τη σημαία της Παλαιστίνης στο αυτοκίνητό του

You are currently viewing Ο Jason Statham δεν τοποθέτησε τη σημαία της Παλαιστίνης στο αυτοκίνητό του

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφία που φέρεται να δείχνουν τον ηθοποιό Jason Statham, να τοποθετεί σημαία της Παλαιστίνης στο καπό του αυτοκινήτου του.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Κ ο Τζέισον ο Στέιθαμ με τη σημαία της Παλαιστίνης στο καπό του αυτοκινήτου

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο άνδρας που τοποθετεί την παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό του, δεν είναι ο Jason Statham. Δεν μοιάζει με τον ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με το 20 Minutes, ονομάζεται Laith Banekhalid.

Ακολουθούν παραδείγματα αναρτήσεων που διαδόθηκαν σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το επίμαχο βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί από τα τέλη του προηγούμενου μήνα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θεάσεις. Ακολουθεί παράδειγμα ανάρτησης:

Έχοντας ήδη πληκτρολογήσει τη φράση “jason statham palestine” στην μπάρα αναζήτησης του TikTok, ανακαλύψαμε ένα βίντεο που δείχνει το ίδιο αυτοκίνητο και τον οδηγό του, με την περιγραφή πως δεν είναι ο Jason Statham. Ακολουθούν εικόνες στιγμιότυπων από το βίντεο:

Σε μεγέθυνση το πρόσωπο του οδηγού, όπου φαίνεται καθαρά πως ο άνδρας δεν είναι ο διάσημος ηθοποιός:

Η ιστοσελίδα 20 Minutes, πέτυχε να εντοπίσει τον εικονιζόμενο άνδρα. Είναι ο 32χρονος Αμερικανός Laith Banekhalid και διηγήθηκε την ιστορία του από τη στιγμή που το βίντεο που τον απεικονίζει έγινε viral και τον μπέρδεψαν με τον ηθοποιό Jason Statham. Το βιντεο τραβήχτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2023, στο Κολόμπους του Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: 20minutes.fr

Συνεπώς, ο εικονιζόμενος στο βίντεο άνδρας που τοποθετεί την παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό του, δεν είναι ο Jason Statham. Δεν μοιάζει με τον ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με το 20 Minutes, ονομάζεται Laith Banekhalid.