Ο Γ. Πουλόπουλος ΔΕΝ είπε “Η κυβέρνηση να βγάλει νόμο να υποχρεώνει τους μάτσο άντρες να κάνουν πρωκτικό”

You are currently viewing Ο Γ. Πουλόπουλος ΔΕΝ είπε “Η κυβέρνηση να βγάλει νόμο να υποχρεώνει τους μάτσο άντρες να κάνουν πρωκτικό”

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Ο Γιάννης Πουλόπουλος, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, ζήτησε να επιβληθεί διά νόμου η «οπισθογεμής» πράξη στους άνδρες «για να πάει μπροστά η κοινωνία».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η υποτιθέμενη δήλωση του Γιάννη Πουλόπουλου προέρχεται από σατιρικό λογαριασμό στο Χ. Ο χρήστης που την ανέβασε παραδέχτηκε ότι δεν είναι αληθινή.

Τι ισχύει

O ισχυρισμός εμφανίστηκε σε δημοσίευμα του pronews.gr, που είναι μια ιστοσελίδα που τακτικά παραπληροφορεί. Κατόπιν, εμφανίστηκε στο makeleio.gr, ksipnistere.com και tzafnews.gr. Το pronews.gr, που είναι η αρχική πηγή των δημοσιεύματων, επικαλείται ανάρτηση στο Χ (Twitter):

Ωστόσο η ανάρτηση προέρχεται από λογαριασμό που είναι σατιρικός. Ο χρήστης του λογαριασμού, απαντώντας σε σχόλια άλλων χρηστών, παραδέχτηκε πως δεν ισχύει.

Επιπλέον, κάνοντας αναζήτηση μέσω Google με την επίμαχη “δήλωση”, δεν προέκυψε κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Η υποτιθέμενη δήλωση του Γιάννη Πουλόπουλου προέρχεται από σατιρικό λογαριασμό στο Χ. Ο χρήστης που την ανέβασε παραδέχτηκε ότι δεν είναι αληθινή.