Ο Klaus Schwab ΔΕΝ είπε ότι οι άνθρωποι που αρνούνται να συγχωνευτούν με την τεχνητή νοημοσύνη θα εξαφανιστούν σύντομα

You are currently viewing Ο Klaus Schwab ΔΕΝ είπε ότι οι άνθρωποι που αρνούνται να συγχωνευτούν με την τεχνητή νοημοσύνη θα εξαφανιστούν σύντομα

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Ο Klaus Schwab λέει ότι οι άνθρωποι που αρνούνται να συγχωνευτούν με την τεχνητή νοημοσύνη θα εξαφανιστούν σύντομα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Klaus Schwab μίλησε για τη χρήση και εναρμόνιση της τεχνολογίας ως μέσο για την εκπλήρωση των αναγκών και των φιλοδοξιών της ανθρωπότητας.

Τι ισχύει

Ο ισχυρισμός βασίζεται σε ανάρτηση του Βρετανού πολιτικού Jim Ferguson, του ευρωσκεπτικιστικου κόμματος Reform UK. O Ferguson, που παραπληροφορεί συχνά (παράδειγμα εδώ), κάνει παραπομπή σε άρθρο του thepeoplesvoice.tv. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που δημοσιεύει αποκλειστικά ψευδείς ειδήσεις.

Πρόκειται για μια “μετεξέλιξη” (ίδιοι συντελεστές) του News Punch και του YourNewsWire, ιστοσελίδων που δημοσιεύουν αποκλειστικά ψευδείς ειδήσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Media Bias/Fact Check, το The Peoples Voice χαρακτηρίζεται από:

Εξαιρετική προκατάληψη (ακροδεξιό περιεχόμενο), συνεπής προώθηση προπαγάνδας/θεωριών συνωμοσίας, δεν παραθέτει αξιόπιστες πηγές, έχει πλήρη έλλειψη διαφάνειας και δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις, με σκοπό το κέρδος ή την άσκηση επιρροής.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό, υποτίθεται ότι βασίζεται σε ομιλία του Klaus Schwab, στο 2024 World Governments Summit, που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι στις 12-14 Φεβρουαρίου 2024.

H ομιλια του Schwab στο παρακάτω βίντεο:

Ο Klaus Schwab κάνει αναφορά σε μια “συνομιλία” που είχε με την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ChatGTP για το πως θα είναι η νέα εποχή. Είπε ότι στο προσεχές μέλλον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, οι ανάγκες και οι φιλοδοξίες της ανθρωπότητας θα είναι εναρμονισμένες (όχι ενσωματωμένες) με την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, τα ρομπότ, το διαδίκτυο, την τρισδιάστατη εκτύπωση, τη γενετική μηχανική και οι κβαντικοί υπολογιστές θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας.

Συμπέρασμα

Ο Klaus Schwab μίλησε για τη χρήση και εναρμόνιση της τεχνολογίας ως μέσο για την εκπλήρωση των αναγκών και των φιλοδοξιών της ανθρωπότητας.