Καταρρίπτεται – Oξυζενέ: Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία που μας κρύβουν επιστήμονες και φαρμακευτικές εταιρείες

Δυστυχώς, και συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι, αλλά το να εκμεταλλεύονται κάποιοι αγύρτες τον ανθρώπινο πόνο, εξαπατώντας απελπισμένους κι ευάλωτους ανθρώπους είναι εξοργιστικό. Συνυπεύθυνοι θεωρώ ότι είναι κι όλοι αυτοί που διασπείρουν, έστω και με την αδιαφορία ή την ανοχή τους τέτοιου είδους άρθρα, ουσιαστικά επιβραβεύοντας τους παραπάνω κομπογιαννίτες .

Η ιδέα ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι αποτελεσματικό αντικαρκινικό φάρμακο μέσω της δράσης του ως παροχή οξυγόνου είναι μια παραλλαγή της «θεραπείας του οξυγόνου»Η θεωρία αυτή που συχνά προωθείται από καρκινο-πλασιέ οι οποίοι πιστεύουν ότι έχουν την επιστημονική επιβεβαίωση ενός νομπελίστα (Τζέιμς Ουάτσον – αυτός που είπε ότι «οι μαύροι είναι λιγότεροι ευφυείς απο τους λευκούς») που είχε κάνει στο μακρινό παρελθόν μια έρευνα για τα αναπνευστικά ένζυμα (Ο Ουότσον με τον Φράνσις Κρικ ανακάλυψαν τη δομή του DNA στη δεκαετία του 1950 και πήρε το 1962 το Νόμπελ Ιατρικής) . Ο Ουάτσον επίσης ανακάλυψε κάποτε κι ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν ένα χαμηλότερο ποσοστό «αναπνοής» από τα φυσιολογικά κύτταρα. Η ένδειξη ότι τα καρκινικά κύτταρα αναπτύσσονται σ ένα περιβάλλον χαμηλού οξυγόνου μπορεί να οδηγήσεις στο συμπέρασμα ότι αυξημένα επίπεδα οξυγόνου θα μπορούσαν να τα βλάψουν ή ακόμη και να τα σκοτώσουν. Όμως η επιστήμη εξελίσσεται κι έχει ανακαλύψει από τότε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς τα καρκινικά κύτταρα χρησιμοποιούν πραγματικά το οξυγόνο. Κι αποδείχτηκε ότι ένα υψηλότερο επίπεδο οξυγόνου δεν βλάπτει ουσιαστικά τα καρκινικά κύτταρα περισσότερο από  τα υγιή κύτταρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οξυγονοθεραπεία και τον τρόπο λειτουργίας της  μπορείτε να διαβάσετε από τους πλέον ειδικούς,  εδώ: http://www.cancer.org/

Επίσης δώστε προσοχή , γιατί σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου, οι χρήσεις της ουσίας είναι επικίνδυνες:

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να είναι επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Καταναλώνοντας διαλύματα που πωλούνται σε μερικά καταστήματα υγιεινής διατροφής μπορεί να σας προκαλέσουν εμετό, σοβαρά εγκαύματα στο λαιμό και το στομάχι, ακόμα και θάνατο. Η άμεση επαφή με το δέρμα ή η αναπνοή των ατμών του υπεροξειδίου του υδρογόνου μπορεί επίσης να είναι επιβλαβές. Οι ενέσεις με υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να έχουν επικίνδυνες παρενέργειες. Υψηλά επίπεδα στο αίμα από υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να δημιουργήσουν φυσαλίδες οξυγόνου που μπλοκάρουν τη ροή του αίματος και να προκαλέσουν γάγγραινα και θάνατο. Καταστροφή κυττάρων του αίματος έχει επίσης αναφερθεί μετά από ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου, σημειώνει επίσης ότι: «στην ιατρική βιβλιογραφία αναφέρονται περισσότερες από μια περιπτώσεις θανάτων ασθενών που αποδίδονται στο υπεροξείδιο.» Μια τέτοια θανατηφόρα περίπτωση ήταν της Κάθριν Bibeau από τη Νότια Καρολίνα στις 14 Μαρτίου 2004. Ο ιατροδικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση απέδωσε το θάνατό της στην ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου που η κα Bibeau είχαν πάρει ως δήθεν θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας της. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου καταστρέφει τα αιμοπετάλια του αίματος, τα κύτταρα που πήζουν για να σταματήσει η αιμορραγία, και εισάγει οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος που μπορεί να σχηματίσει φυσαλίδες , οι οποίες σταματούν τη ροή του αίματος προς τα όργανα, είπε ο Clay Nichols, ο παθολογοανατόμος της υπόθεσης.

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν αυτοί που ντε και καλά θέλουν να το χρησιμοποιήσουν , τους συμβούλεψε ότι:  κάντε ότι θέλετε εξωτερικά , αφού είναι σχετικά ακίνδυνο (αν και όχι απαραίτητα χρήσιμο), αλλά η εσωτερική χρήση θα πρέπει να αποφεύγετε. Κάντε γαργάρες, αλείψτε τις πληγές σας μ αυτό,  σαπουνιστείτε εσείς ή πλύνετε ρούχα, αλλά μην το πιείτε ή μην αφήστε ποτέ κάποιον να σας κάνει ένεση μ αυτό… (από το snopes.com)

του Γιώργου Γιώτη