Το κορίτσι που ανέβηκε στη σκηνή, στην Πλατεία Συντάγματος, με τον δήμαρχο Αθηναίων, δεν είναι από την Παλαιστίνη

You are currently viewing Το κορίτσι που ανέβηκε στη σκηνή, στην Πλατεία Συντάγματος, με τον δήμαρχο Αθηναίων, δεν είναι από την Παλαιστίνη

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν σε ιστοσελίδες και στα κοινωνικά δίκτυα, ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας, ανέβηκε στη σκηνή, στην Πλατεία Συντάγματος, με ένα κοριτσάκι από την Παλαιστίνη και μαζί έκαναν την αντίστροφη μέτρηση.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Ο δήμαρχος Αθηναίων ανεβηκε στην σκηνή, στην Πλατεία Συντάγματος, με ένα κοριτσάκι από την Παλαιστίνη

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το νεαρό κορίτσι ονομάζεται Σοφία και είναι κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Το είδαμε στο koutipandoras.gr (ο ισχυρισμός αφαιρέθηκε αργότερα), topontiki.gr (το άρθρο αφαιρέθηκε ολόκληρο), voria.gr (το άρθρο τροποποιήθηκε).

Κυκλοφόρησε επίσης εκτενώς και στα κοινωνικά δίκτυα.

Με την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της (εκ των συμπαρουσιαστών της χθεσινής βραδιάς) Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέβηκε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων στη σκηνή της Πλατείας Συντάγματος για την αναγγελία έλευσης του νέου έτους. Το νεαρό κορίτσι ονομάζεται Σοφία.

Ο μπασκετμπολίστας νυμφεύτηκε τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μετά από 4 χρόνια σχέσης, το 2012 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία, που σήμερα είναι 9 ετών..

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από λογαριασμό της μητέρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Από σεβασμό και για προστασία των προσωπικών δεδομένων του μικρού κοριτσιού, έχουμε θολώσει το πρόσωπό της.

Συμπέρασμα

Το νεαρό κορίτσι δεν είναι από την Παλαιστίνη. Ονομάζεται Σοφία, είναι 9 ετών και είναι κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.