Ο Χ. Κίσινγκερ δεν έχει μιλήσει στείρωση παιδιών μέσω υποχρεωτικού εμβολιασμού

You are currently viewing Ο Χ. Κίσινγκερ δεν έχει μιλήσει στείρωση παιδιών μέσω υποχρεωτικού εμβολιασμού

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Kissinger: “Εφόσον ο λαός αποδεχτεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό,το παιχνίδι τελείωσε.Αποδεχονται μετά τα πάντα.Μπορούμε να τροποποιήσουμε παιδιά και να τα στειρώνουμε για το κοινό καλό.Τα εμβολια φέρνουν εκατομμύρια και πολλοί από εσάς είστε επενδυτές..”

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Χένρι Κίσινγκερ δεν μίλησε ούτε βρέθηκε το 2009 στον ΠΟΥ. Οι δυο δημόσιες ομιλίες του υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο και δεν αναφέρουν τίποτα για εμβολιασμούς και μείωση του πληθυσμού.

Τι ισχύει

Ο Χένρι Κίσινγκερ πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 2023 στο Κεντ του Κονέκτικατ, σε ηλικία 100 ετών. Υπηρέτησε ως 56ος υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, από το 1973 έως το 1977 υπό τους προέδρους Ρίτσαρντ Νίξον (1973-1974) και Τζέραλντ Φορντ (1974-1977). Το 1973, έλαβε Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, για τις ενέργειες που πραγματοποίησε για την κατάπαυση του πυρός στον Πόλεμο του Βιετνάμ. Έχει αποτελέσει συχνά στόχο θεωριών συνωμοσίας.

Όσον αφορά τον επίμαχο ισχυρισμό, ο Κίσινγκερ φέρετε να δήλωσε:

Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι τελείωσε. Θα δεχτούν οτιδήποτε – αναγκαστική δωρεά αίματος ή οργάνων – “για το ευρύτερο καλό”. Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε – “για το ευρύτερο καλό”. Ελέγξτε τα μυαλά των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι. Οι κατασκευαστές εμβολίων θα βγάλουν δισεκατομμύρια. Και πολλοί από εσάς σε αυτό το δωμάτιο είστε επενδυτές. Είναι ένα μεγάλο win-win. Εμείς αραιώνουμε το κοπάδι και το κοπάδι μας πληρώνει για υπηρεσίες εξόντωσης.

Σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό, η δήλωση διατυπώθηκε στο “συμβούλιο ευγονικής” του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), στις 25 Φεβρουαρίου 2009. Αρχικά, θα πρέπει να πούμε πως δεν υπάρχει “συμβούλιο ευγονικής”, πόσο μάλλον υπό την αιγίδα του ΠΟΥ. Κάνοντας σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις λέξεις-κλειδιά “Henry Kissinger speech WHO 2009“, διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει κάποια ομιλία του στον ΠΟΥ εκείνο το έτος. Αντίθετο, βρήκαμε μια σειρά από άρθρα οργανισμών ελέγχου ειδήσεων, που καταρρίπτουν τον ισχυρισμό.

Όλες οι ομιλίες του Κίσινγκερ βρίσκονται αρχειοθετημένες με χρονολογική σειρά και για το 2009, υπάρχουν δυο καταχωρίσεις που δεν σχετίζονται με τον ΠΟΥ. Η πρώτη έχει ημερομηνία 26 Απριλίου 2009, και δόθηκε στη συνάντηση της Τριμερούς Επιτροπής στο Τόκιο (Ιαπωνία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική) και η δεύτερη ομιλία έλαβε χώρα στις 14 Οκτωβρίου 2009, με αφορμή τη 35η επέτειο ίδρυσης της Υπηρεσίας Διεθνούς Ενέργειας. Σε καμία από τις δυο ομιλίες δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά σε εμβολιασμούς και μείωση του πληθυσμού μέσω στειρώσεων, ή οποιοδήποτε άλλου μέσου.

Συμπέρασμα

Ο Χένρι Κίσινγκερ δεν μίλησε ούτε βρέθηκε το 2009 στον ΠΟΥ. Οι δυο δημόσιες ομιλίες του υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο και δεν αναφέρουν τίποτα για εμβολιασμούς και μείωση του πληθυσμού. Η συγκεκριμένη δήλωση δεν υπάρχει πουθενά σε ηλεκτρονικό ή έντυπο ΜΜΕ.