Βίντεο δεν δείχνει 25 παιδιά να προωθούνται για πώληση, εμπόριο οργάνων και σεξουαλική εκμετάλλευση

You are currently viewing Βίντεο δεν δείχνει 25 παιδιά να προωθούνται για πώληση, εμπόριο οργάνων και σεξουαλική εκμετάλλευση

Μεγάλη διάδοση στα κοινωνικά δίκτυα έχει ένα βίντεο που πλαισιώνεται με τον ισχυρισμό πως δείχνει έναν μουσουλμάνο να μεταφέρει 25 παιδιά για να τα πουλήσει για σεξουαλική εκμετάλλευση και εμπόριο οργάνων.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Μουσουλμάνος στο Ουζμπεκιστάν μεταφέρει 25 παιδιά σε μικρό αυτοκίνητο για να τα πουλήσει για σεξουαλική εκμετάλλευση και εμπόριο οργάνων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Σύμφωνα με τις επίσημες αρχές, το βίντεο δείχνει μια διευθύντρια νηπιαγωγείου να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο. Η γυναίκα οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Τι ισχύει

Όπως αναφέρθηκε σε διεθνή και τοπικά ΜΜΕ, διευθύντρια νηπιαγωγείου στην πόλη Μπουχάρα του Ουζμπεκιστάν έβαλε 25 μαθητές μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο, τύπου Chevrolet Spark. Σταματήθηκε από την Τροχαία και συνελήφθη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram και στο YouTube, από την Τροχαία.

Μετά τη σύλληψη, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου είπε πως ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και το έπραξε διότι το σπίτι της ήταν πολύ κοντά σε όλα τα παιδιά. Οι αρχές επέπληξαν τους γονείς των παιδιών, επειδή δεν είχαν φροντίσει για την ασφαλή μεταφορά τους. Η διευθύντρια παρουσιάστηκε σε δικαστήριο, όπου, καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση, αν και η ποινή δεν ανακοινώθηκε δημόσια.

Συμπέρασμα

Σύμφωνα με τις επίσημες αρχές, το βίντεο δείχνει μια διευθύντρια νηπιαγωγείου να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο και όχι έναν μουσουλμάνο να μεταφέρει 25 παιδιά για να τα πουλήσει για σεξουαλική εκμετάλλευση και εμπόριο οργάνων.