Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη με κόκκινο φόρεμα και γόβες

You are currently viewing Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη με κόκκινο φόρεμα και γόβες

Δεκάδες κοινοποιήσεις έχει η φωτογραφία δυο ανδρών με κόκκινα φορέματα, που συνοδεύεται από τον ισχυρισμό πως ο ένας εξ αυτών είναι ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: Η σύζυγος του εν δυνάμει πθ της Ελλάδος! Μιλάει άπταιστα αμερικανικά κ έχει αδυναμία στα κόκκινα φορέματα κ στις κόκκινες γόβες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 2015 στο Red Dress Party San Diego. Οι εικονιζόμενοι άνδρες ονομάζονται Oscar Arroyo και Travis Minnich και δεν έχουν καμία σχέση με τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Τι ισχύει

Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι. Από το 2015 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της Ναυτιλίας. Εγινε ευρύτερα γνωστός μετά από την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές του 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, γεγονός που το έχει κάνει στόχο ομοφοβικών επιθέσεων Από το 2019 έχει δεσμό με τον Αμερικανό νοσηλευτή Τάιλερ Μάκμπεθ, με τον οποίο έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ίδιος ισχυρισμός εμφανίστηκε με παρεμφερή τρόπο και σε άλλες αναρτήσεις:

Όσον αφορά τον αρχικό υπό εξέταση ισχυρισμό, προέρχεται από τον Μιχάλη Χριστοδουλίδη, πολιτευτή της “Ελληνικής Λύσης”, σμήναρχο ε.α..

Αναζητήσαμε τη φωτογραφία με τις μηχανές αντίστροφης αναζήτησης εικόνας Google Lens και YandexTinEye δεν έδωσε αποτελέσματα). Μέσω Yandex, βρήκαμε διάφορες αναρτήσεις, κυρίως στο Pinterest που αναφέρουν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε στην εκδήλωση Red Dress Party, που έλαβε χώρα στο San Diego το 2019. Το Red Dress Party San Diego, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινότητα για τους κινδύνους του AIDS.

Αναζητήσαμε την υπό εξέταση εικόνα στην ιστοσελίδα και των σελίδων του Red Dress Party στο Facebook και στο Instagram. Την βρήκαμε αναρτημένη στο Facebook, με ημερομηνία 4 Οκτωβρίου 2015. Οι εικονιζόμενοι ονομάζονται Oscar Arroyo και Travis Minnich.

Οι εικονιζόμενοι δεν έχουν καμία εμφανισιακή ομοιότητα με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες του, μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συμπέρασμα

Η φωτογραφία των δυο ανδρών με τα κόκκινα φορέματα δεν απεικονίζει τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ. Οι εικονιζόμενοι άνδρες ονομάζονται Oscar Arroyo και Travis Minnich και η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Red Dress Party San Diego του 2015.