Πρωτοσέλιδο εφημερίδας, αναπαράγει συνωμοσιολογικό ισχυρισμό για αποκαλύψεις ανύπαρκτου στελέχους της Pfizer

You are currently viewing Πρωτοσέλιδο εφημερίδας, αναπαράγει συνωμοσιολογικό ισχυρισμό για αποκαλύψεις ανύπαρκτου στελέχους της Pfizer

Το πρωτοσέλιδο της 31/1/2023, της εφημερίδας “Δημοκρατία”, αναπαράγει τον ψευδή ισχυρισμό πως “στέλεχος της Pfizer”, ομολόγησε πως η εταιρία του, κατασκεύαζε μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Επίκληση στο πρωτοσέλιδο, έκαναν και διάφορες ιστοσελίδες, όπως το el.gr.

Τι ισχύει

Όπως επισημάναμε σε πρόσφατο άρθρο μας, εμφανίστηκε σε βίντεο (πλέον έχει κατέβει) ένας άνδρας που ισχυριζόταν πως ονομάζεται Jordon Trishton Walker. Ο Jordon Trishton Walker, υποστήριξε πως είναι σημαντικό στέλεχος της Pfizer (συγκεκριμένα Pfizer Director, Research & Development Strategic Operations), κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Ο φερόμενος ως Jordon Trishton Walker, παραβρέθηκε στη συνάντηση, που νόμιζε πως είναι ραντεβού. Όταν κατάλαβε πως ο “ρεπόρτερ” τον κατέγραφε ως “δημοσιογράφος” του Project Veritas, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Προσπαθούσα να εντυπωσιάσω κάποιον σε ένα ραντεβού. Λέγοντας ψέμματα”

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, μπορείτε να διαβάσετε στο πρόσφατο άρθρο μας.

Συμπέρασμα

ΔΕΝ υπάρχει στέλεχος της Pfizer που ομολόγησε ότι η εταιρεία προσπαθεί να δημιουργήσει παραλλαγές του κορωνοϊού για να συνεχίσει να πουλά εμβόλια.