Ο Άλμπερτ Μπουρλά δε “στριμώχτηκε” από “δημοσιογράφους” που τον ρώτησαν για τα εμβόλια

You are currently viewing Ο Άλμπερτ Μπουρλά δε “στριμώχτηκε” από “δημοσιογράφους” που τον ρώτησαν για τα εμβόλια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δύο δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στο Νταβός και τον “στρίμωξαν” με τα ερωτήματα που του έθεσαν. Δεν επρόκειτο όμως για “δημοσιογράφους”, αλλά για αμφιλεγόμενες προσωπικότητες.

Στο focusfm.gr, politic.gr, eidiseis.gr, διαβάζουμε:

Νταβός: Δημοσιογράφοι «στρίμωξαν» τον Άλμπερτ Μπουρλά για τα εμβόλια
Δύο δημοσιογράφοι του Rebel News από τον Καναδά οι Ezra Levant και Avi Yemini εντόπισαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, στον δρόμο για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας και του έθεσαν κάποια ερωτήματα στα οποία ο Άλμπερτ Μπουρλά δε θέλησε να απαντήσει
Δημοσιογράφοι που εντόπισαν τον CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά να περπατά στο δρόμο στο Νταβός της Ελβετίας, του έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τις παρενέργειές τους και τους ξαφνικούς θανάτους.
Ο γενικός διευθυντής της Pfizer βρίσκεται στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Η συνέχεια εδώ.

Τι ισχύει

Δύο “δημοσιογράφοι του Rebel News” από τον Καναδά οι Ezra Levant και Avi Yemini. Κατόπιν, δημοσίευσαν το παρακάτω βίντεο:

Οι δυο “δημοσιογράφοι” που αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είναι αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Ο Ezra Levant είναι ο ιδρυτής της ακροδεξιάς ιστοσελίδας “Rebel News“, που προωθεί θεωρίες συνωμοσίας και παραπληροφόρηση. Πρόκειται για πρώην δικηγόρο, πολιτικό ακτιβιστή και media personality. Δεν είναι δημοσιογράφος.

Ο Avi Yemini, είναι κάτοχος καναλιού στο YouTube, και δηλώνει “ανταποκριτής” του Rebel News στην Αυστραλία και μέσω των συνωμοσιολογικών βίντεό του, “αποκαλύπτει” την αλήθεια και μάχεται το “κατεστημένο”. Όπως και ο Levant, δεν είναι δημοσιογράφος.

Στη σχετική τους δημοσίευση στο Rebel News, επιχειρούν να παρουσιάσουν τις ερωτήσεις τους προς τον Άλμπερτ Μπουρλά στο Νταβός, ως απόδειξη πως κρύβει πληροφορίες για τα εμβόλια, ή αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ωστόσο, ο CEO της Pfizer, έχει μιλήσει και απαντήσει σε ερωτήσεις πολλές φορές για τα εμβόλια, όπως έκανε και σε πρόσφατη σχετική συνέντευξη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), στο Νταβός.

Όπως επισημαίνει ο ιταλικός οργανισμός διασταύρωσης ειδήσεων Facta News που εξέτασε τον ίδιο ισχυρισμό, επικαλούμενος το Media Bias/Fact-Check, το Rebel News είναι μια ιστοσελίδα που:

Προωθεί προπαγάνδα και θεωρίες συνωμοσίας, δε χρησιμοποιεί καθόλου πηγές, ή επικαλείται αναξιόπιστες πηγές, έχει πλήρη έλλειψη διαφάνειας και/ή προωθεί fake news.

Συμπέρασμα

Ο Άλμπερτ Μπουρλά δε “στριμώχτηκε” από “δημοσιογράφους” για τα εμβόλια. Τα άτομα που έθεσαν τις ερωτήσεις, χειρίζονται μια συνωμοσιολογική ιστοσελίδα, που προωθεί παραπληροφόρηση. Ο CEO της Pfizer, έχει ερωτηθεί πολλές φορές και έχει απαντήσει για τα εμβόλια.