ΔΕΝ αφαιρέθηκε ο Εσταυρωμένος από τη Μητρόπολη Αθηνών

You are currently viewing ΔΕΝ αφαιρέθηκε ο Εσταυρωμένος από τη Μητρόπολη Αθηνών

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Με μια προσεκτική ανάλυση της υπό εξέταση εικόνας γίνεται σαφές πως ο Εσταυρωμένος δεν έχει αφαιρεθεί από το ιερό της Μητρόπολης Αθηνών.

Το είδαμε στο vimaorthodoxias.gr, ekklisiaonline.gr, katohika.gr, attikanea.info, oparlapipas.gr, tzafnews.gr, aktines.blogspot.com, orthodoxostypos.gr

Τι ισχύει

Ο ισχυρισμός αφαίρεσης του Εσταυρωμένου από το ιερό της Μητρόπολης Αθηνών συνοδεύεται από την παρακάτω (χαμηλής ανάλυσης) εικόνα:

Κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε φωτογραφίες από το ίδιο σημείο, όπου, ανάλογα την απόσταση και το μέγεθος της φωτογραφίας, φαίνεται ο Εσταυρωμένος μέσα στο ιερό (πηγή εικόνων: romfea.gr):

Στην παρακάτω εικόνα συγκρίνουμε τη φωτογραφία που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και τη φωτογραφία των δημοσιευμάτων που ισχυρίζονται πως ο Εσταυρωμένος έχει αφαιρεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως με μια πιο προσεκτική ματιά πως ο Εσταυρωμένος ΔΕΝ έχει αφαιρεθεί, αλλά είναι δυσδιάκριτος λόγω χαμηλής ποιότητας εικόνας, γωνίας λήψης και εξωτερικού φωτισμού.

Συμπέρασμα

Με μια προσεκτική ανάλυση της υπό εξέταση εικόνας γίνεται σαφές πως ο Εσταυρωμένος δεν έχει αφαιρεθεί από το ιερό της Μητρόπολης Αθηνών.