Παραπληροφόρηση για την καταγωγή υποψήφιου βουλευτή του “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”

You are currently viewing Παραπληροφόρηση για την καταγωγή υποψήφιου βουλευτή του “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”

Μεγάλη απήχηση έχει μια ανάρτηση στο Twitter, που υποδηλώνει πως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατάγεται από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει.

Τι ισχύει

Ο Μισέλ Αμπού-Χάντμπα, είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στον νομό Ηλείας και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα:

Στις φλέβες του τρέχει μισό αίμα Παλαιστίνης και άλλο μισό Πηνιώτικο… Αν υπολογίσει κάποιος τον συνδυασμό θα καταλάβει την εκρηκτικότητα των “συστατικών”. Ο πατέρας του έφυγε σε μικρή ηλικία από την Παλαιστίνη για την Ιορδανία όπου διαμένει η υπόλοιπη φαμίλια… Ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές το 1974 και έκτοτε ρίζωσε, από την Πάτρα – που σπούδαζε – στην Αμαλιάδα που αγάπησε, δημιούργησε την οικογένειά του, ζει και εργάζεται…

Το βιογραφικό του έχει ως εξής:

Ο δικηγόρος Μισέλ Αμπού – Χάντμπα γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα, όμως από ηλικία μόλις δύο ετών ζει στην Αμαλιάδα όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική του εκπαίδευση. Ο πατέρας του είναι από την Παλαιστίνη και η μητέρα του από τον Λαγανά Πηνείας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, υπήρξε ασκούμενος δικηγόρος στην Αθήνα και από 2012 ασκεί μάχιμη δικηγορία στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο.

Συμπέρασμα

Ο υποψήφιος βουλευτής Μισέλ Αμπού – Χάντμπα, δεν κατάγεται από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Ο πατέρας του είναι Παλαιστίνιος και η μητέρα του Ελληνίδα.