Τα εμβόλια για την COVID-19, δεν προκαλούν εμφράγματα σε αγέννητα παιδιά

You are currently viewing Τα εμβόλια για την COVID-19, δεν προκαλούν εμφράγματα σε αγέννητα παιδιά

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, αναφέρουν “Αγέννητα μωρά με έμφραγμα στη μήτρα εμβολιασμένων γυναικών”, εξαιτίας των εμβολίων κατά της COVID-19. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Παραδείγματα: katohika.gr, korakas-news.gr, amazonios.net.

Αγέννητα μωρά με έμφραγμα στη μήτρα εμβολιασμένων γυναικών!
Η ένεση ερήμωσης του πλανήτη είναι μια επίθεση στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή της ανθρωπότητας. Μόνο οι Καυκάσιοι έχουν λάβει τις ενέσεις γονιδίων που αλλάζουν το DNA.
Η πρωτεΐνη Spike βρίσκεται στους όρχεις και τον πλακούντα.
Μια από τις πιο ανησυχητικές παρενέργειες των «εμβόλια» είναι ότι φαίνεται να αναστέλλουν την αναπαραγωγή σκοτώνοντας μωρά ακόμα στη μήτρα.
Νέες αναφορές δείχνουν ότι ο αριθμός των θνησιγενών γεννήσεων συνεχίζει να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότερες πλήρως εμβολιασμένες μητέρες αποτυγχάνουν να γεννήσουν τα παιδιά τους.
Τα νοσοκομεία καλύπτουν ακόμη και τους θανάτους εμβολιασμένων μωρών αποτεφρώνοντάς τα. Η Naomi Wolf ανέφερε ότι τα «εμβόλια» προκαλούν μεγάλης κλίμακας «βρεφικό θάνατο» που ισοδυναμεί με «γενοκτονία».
Ο Δρ Ben Marble είπε πρόσφατα στην εκπομπή Stew Peters ότι τα μωρά που γεννιούνται από εμβολιασμένες γυναίκες έχουν ήδη μια καρδιακή προσβολή στη μήτρα.
Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται κατακόρυφα σε όλες τις εμβολιασμένες χώρες.
Αποβολές και θνησιγένειες στις ΗΠΑ μεταξύ της δεκαετίας του 1990 και του 2022 με αντίδραση σε εμβόλιο που αναφέρεται ως αιτία. Η αύξηση είναι δραματική μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών για τον κορωνοϊό γύρω στο τέλος του έτους 2020-2021. Φέτος είναι λιγότεροι, γιατί τα στατιστικά είναι πίσω. Υπάρχουν επίσης σημαντικά λιγότεροι που έλαβαν ενισχυτικές δόσεις φέτος από εκείνους που έλαβαν τις δύο πρώτες δόσεις το 2021, κάτι που κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ένας παράγοντας. Η συστηματική υποαναφορά σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν συνήθως τουλάχιστον 100 φορές περισσότερες περιπτώσεις στην πραγματικότητα. Πηγή & γραφήματα: OpenVAERS
Στην Ουγγαρία, ο αριθμός των γεννήσεων φέτος μειώθηκε κατά 20 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Βλέπουμε συγκρίσιμα στοιχεία σε άλλες εμβολιασμένες χώρες.
Εδώ ο Dr Ben Marble:

Τι ισχύει

Ο ισχυρισμός πως τα αγέννητα μωρά, παθαίνουν εμφράγματα, βασίζεται στα λεγόμενα του Dr. Ben Marble. Ο Marble, υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας και ανυπόστατους ισχυρισμούς, για την COVID-19, όπως ότι είναι δημιούργημα του Dr. Antoni Fauchi, χαρακτηρίζοντάς τον, “μαζικό δολοφόνο”, ή πως τα εμβόλια είναι “δηλητήρια”. Προωθεί επίσης την ιβερμεκτίνη ως θεραπεία, ένα φάρμακο που δεν έχει αποτελεσματικότητα εναντίον του κορωνοϊού.

Όσον αφορά τα εμβόλια, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι μπορούν να προκαλέσουν εμφράγματα σε αγέννητα μωρά. Σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρία, η Dr. Christina Han, μέλος του Οργανισμού Society for Maternal-Fetal Medicine’s COVID Task Force, δεν υπάρχουν δεδομένα πως τα εμβόλια έχουν αρνητική επίπτωση στην εγκυμοσύνη, επικαλούμενη πολλές μελέτες (παράδειγμα εδώ). Για το ίδιο θέμα, η Δρ Garima Sharma, Διευθυντρια του Προγράμματος Καρδιο-Μαιευτικής στο Κέντρο Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων Ciccarone στο Johns Hopkins Medicine στη Βαλτιμόρη, δήλωσε πως:

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ανεπιθύμητων επιδράσεων σε μητέρες και έμβρυα, από τους εμβολιασμούς των εγκύων ασθενών.

Οργανώσεις γιατρών όπως το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και η Εταιρεία για τη Μητρική-Βρεφική Ιατρική συμφωνούν για την ασφάλεια των εμβολιασμών σε έγκυες και βρέφη. Στον αντίποδα, άλλες μελέτες έχουν δείξει πως οι έγκυες που δεν έχουν εμβολιαστεί, διατρέχουν έως και 18 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο, να καταλήξουν στην εντατική.

Συμπέρασμα

Ο ισχυρισμός πως τα εμβόλια προκαλούν εμφράγματα σε αγέννητα μωρά, προέρχεται από έναν γιατρό, που συχνά διατυπώνει θεωρίες συνωμοσίας. Οργανώσεις γιατρών, επιστήμονες και μελέτες, τονίζουν πως τα εμβόλια είναι όχι μόνο ασφαλή, αλλά μπορούν και να μειώσουν κατά πολύ τον κίνδυνο, έγκυες γυναίκες να καταλήξουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.