Βελόπουλος: Η Ελλάδα θα πληρώνει τις επισκέψεις μεταναστών σε πορνεία

You are currently viewing Βελόπουλος: Η Ελλάδα θα πληρώνει τις επισκέψεις μεταναστών σε πορνεία

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε μέσω της εκπομπής του πως η Γερμανία δίνει δωρεάν κουπόνια σε μετανάστες για να πηγαίνουν σε πορνεία (για να μην βιάζουν τους γηγενείς), ενώ από το 2021 οι τότε κυβερνώντες στη χώρα μας θα τους δίνουν κουπόνια για να πηγαίνουν κάτω από την Ομόνοια για να “εκσπερματώνουν δωρεάν”. Πρόκειται όμως για μια φάρσα, που ξεκινάει από τη δεκαετία του ’80.

Είναι αλήθεια;

Ο Κυριάκος Βελόπουλος (πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση), επανέφερε στην επικαιρότητα ένα μύθο που κυκλοφορεί από τη δεκαετία του ’80 περί δωρεάν κουπονιών για σεξ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εμπλουτίστηκε με την προσθήκη μεταναστών, οι οποίοι θα είναι οι αποδέκτες των κουπονιών. Με το ίδιο θέμα είχαμε ασχοληθεί και σε παλιότερο άρθρο μας.

Τα ψεύτικα “κουπόνια” κάνουν θραύση τα τελευταία χρόνια στους κύκλους της ακροδεξιάς, και κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορες παραλλαγές.

Τα παραδείγματα ισχυρισμών για κουπόνια μεταναστών για σεξ που έχουν καταρριφθεί, είναι κυριολεκτικά δεκάδες. Ενδεικτικά:
Κουπόνι από τις κοινωνικές υπηρεσίες της Βαυαρίας (η Βαυαρία δεν διαθέτει τέτοιο οργανισμό), που έχει καταρριφθεί εδώ.
Κουπόνι για μετανάστες κοντά στο Ανόβερο, έχει καταρριφθεί εδώ.
Κουπόνι για μετανάστες κοντά στη Στουτγάρδη, έχει καταρριφθεί εδώ. Κουπόνι για το Γρατς (Αυστρία), έχει καταρριφθεί εδώ.

Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει πραγματική κάρτα (κουπόνι) ελεύθερης εισόδου σε οίκο ανοχής. Ούτε για πρόσφυγες, ούτε για οποιονδήποτε άλλο, στη Γερμανία, στην Αυστρία, ή σε άλλη χώρα. Πρόκειται για μια φάρσα που ξεκινάει από τη δεκαετία του ’80. Για του λόγου το αληθές, δείτε τη φόρμα βάσει της οποίας αναπαράγονται κατά καιρούς διάφορες παραλλαγές με το εν λόγω κουπόνι. Συγκεκριμένα, αναγράφει:
«Κοινωνικό κουπόνι της Πολιτείας του FLENSBURG.
Κάρτα ελεύθερης εισόδου σε Μπουρδέλο.
Δε μεταβιβάζεται.
Η κάρτα ισχύει Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 – 16.00.
Και κάτω από το κουπόνι
Εκτυπώστε , κόψτε, δοκιμάστε ? … »

Εκτυπώστε , κόψτε, δοκιμάστε ? …

Στο ίδιο μοτίβο βασίζεται το κουπόνι του 2011. Αναγράφει:
«Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης του Ελεύθερου Κράτους της Βαυαρίας.
Για τους πολίτες της Βαυαρίας και των προαστίων.
Κάρτα ελεύθερης εισόδου σε Μπουρδέλο.
Δε μεταβιβάζεται.
Η κάρτα ισχύει Δευτέρα με Παρασκευή και τις αργίες της ευαγγελικής εκκλησίας 09.00 – 16.00».

Η ίδια φάρσα κυκλοφόρησε το 2015 στο Γκρατς της Αυστρίας με μοναδική διαφοροποίηση στις ώρες υπηρεσιών 09.00 – 15.00.

Είναι προφανές από τα ανωτέρω, πως ο Κυριάκος Βελόπουλος, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το αντιμεταναστευτικό αίσθημα μερίδας της ελληνικής κοινωνίας, για ψηφοθηρικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, ο ισχυρισμός πως στη Γερμανία δίνουν κουπόνια σε μετανάστες για δωρεάν σεξ, και πως αυτό θα συμβεί προσεχώς και στην Ελλάδα, είναι ψευδής, βασίζεται σε μια φάρσα, και καταρρίπτεται.