Προϊόν λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης οι φωτογραφίες με παιδιά σε σατανιστική εκπαιδευτική δραστηριότητα

You are currently viewing Προϊόν λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης οι φωτογραφίες με παιδιά σε σατανιστική εκπαιδευτική δραστηριότητα

Κυκλοφορεί μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν μικρά παιδιά να συμμετέχουν σε σατανιστική εκπαιδευτική δραστηριότητα. Ωστόσο οι εικόνες είναι προϊόν ψηφιακής δημιουργίας με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.

Τι ισχύει

Στο κάτω δεξιά μέρος των φωτογραφιών, διακρίνουμε την επιγραφή “The Pumpkin Empress” που παραπέμπει στον δημιουργό των φωτογραφιών.

Το άτομο που δημιούργησε τις ανωτέρω εικόνες, διατηρεί σελίδα στο Facebook, όπου δηλώνει πως είναι ψηφιακός δημιουργός.

Λόγω της αρνητικής δημοσιότητας, ο δημιουργός των φωτογραφιών, προχώρησε διευκρινιστική ανάρτηση:

Έπρεπε να επεξεργαστώ αυτήν την ανάρτηση λόγω του αριθμού των αμόρφωτων ατόμων στα εισερχόμενά μου και στην ανάρτησή μου. Δεν είναι πραγματικές [φωτογραφίες]. Δημιούργησα αυτές τις φωτογραφίες με λογισμικό AI (τεχνητής νοημοσύνης). Τα παιδιά δεν είναι αληθινά, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Είμαι κάπως αναστατωμένος όμως γιατί όταν ήμουν νέος θα μου άρεσε να πάω εδώ, το κυριακάτικο σχολείο μου δεν μου έδωσε ποτέ ένα ωραίο καπέλο με κέρατα. Απλά λέω.

Συμπέρασμα

Οι υπό εξέταση φωτογραφίες που δείχνουν παιδιά σε σατανιστική εκπαιδευτική δραστηριότητα δεν είναι πραγματικές, αλλά έχουν δημιουργηθεί με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.