Ο μεγάλος σεισμός στο Βανκούβερ ήταν «προμελετημένος;»

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά των ακτών του Βανκούβερ στον Καναδά. Το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν, διοργανώθηκε στην ίδια πόλη άσκηση σεισμού, δεν είναι τυχαίο σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα.

Στο katohika.grthesecretrealtruth.blogspot.cominfognomonpolitics.blogspot.com (αρχική πηγή) κτλ, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Τα άρθρα αφήνουν να εννοηθεί πως οι σεισμοί που σημειώθηκαν ανοιχτά του Βανκούβερ, με μεγαλύτερο αυτό των 6,8 Ρίχτερ, δεν είναι «τυχαίοι» επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα, έλαβε χώρα άσκηση προσομοίωσης σεισμού στην ίδια περιοχή.

Πράγματι, στις 18/10/2018, έλαβε χώρα η άσκηση «ShakeOut BC Annual Earthquake Drill»  ή «The Great BC ShakeOut» που όπως υποδηλώνει και το όνομά της, διεξάγεται κάθε χρόνο.

Όπως πληροφορούμαστε, η άσκηση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την τρίτη Πέμπτη του Οκτωβρίου από το 2011 για όλη την περιοχή της Βρετανικής Κολομβίας. Σε αυτό το λινκ μπορείτε να διαβάσετε για την άσκηση του 2017.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την επίμαχη άσκηση που έλαβε χώρα στις 17/10/2013.

Συμπέρασμα

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν υπάρχει τίποτα «ύποπτο» σχετικά με το σεισμό του Βανκούβερ και το γεγονός πως λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε άσκηση, για τον απλούστατο λόγο πως η άσκηση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την ίδια εποχή.