Είπε ο Α. Γεωργιάδης πως αν δεν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο θα φύγει από τη χώρα;

You are currently viewing Είπε ο Α. Γεωργιάδης πως αν δεν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο θα φύγει από τη χώρα;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα με την οποία θα φύγει από την Ελλάδα, εάν δεν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο. Είναι όμως αληθινή;

Το είδαμε στο periodista.grleft.grolympia.grneaselida.grtribune.gr κτλ.

Τον ισχυρισμό αναπαρήγαγε και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Είναι αλήθεια;

Κατόπιν έρευνάς μας στον λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη στο Twitter και σε μηχανές αναζήτησης, διαπιστώσαμε πως το επίμαχο tweet (με ημερομηνία 15/5/2018) είναι ψεύτικο. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γεωργιάδη τηλεφωνικά, ο οποίος μας διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι δήλωσε “πως αν δεν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο θα φύγει από τη χώρα”.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλο λαγωνικό είναι αυτός που με κυνηγάει να με κλείσει Φυλακή, παίρνει ένα ψεύτικο τουιτ μου που ανέβασε κάποιο τρολ και το ανεβάζει ως πραγματικό. Το σχολιάζει και αυτός και άλλοι 800 από κάτω… Νοημοσύνη νηπιαγωγείου

Προβολή εικόνας στο Twitter
153 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μόλις άρχισε να γίνεται αντιληπτό πως το tweet είναι ψεύτικο, ο κ. Πολάκης αναδιπλώθηκε και ενημέρωσε την αρχική του ανάρτηση λέγοντας “ΠΡΟΣΟΧΗ ¨Μολις με ενημερωσαν πως το τουι ειναι ψευτικο .Οφειλω να αναγνωρισω πως το πιστεψα ,τοσες φορες που εχει δηλωσει πως θα φυγει απο τη χωρα λογω συριζα .!!!

Το ίδιο ακριβώς έκανε και το Periodista, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του λανθασμένου δημοσιεύματος (αρχικό δημοσίευμα εδώ, ανασκευασμένο δημοσίευμα εδώ).

Η προσθήκη των 2 παραγράφων αποτελεί ουσιαστικά παραδοχή του σφάλματος του Periodista

Από τα ανωτέρω γίνεται κατανοητό πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ουδέποτε δήλωσε μέσω Twitter πως “αν δεν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο θα φύγει από τη χώρα”.