Πρωταγωνίστρια σε πορνό η πρόεδρος της Κροατίας;

Είναι αλήθεια πως η Πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς έχει εμπλακεί παλιότερα σε σκάνδαλο που απασχόλησε τα tabloids της χώρας της έχοντας μεταξύ άλλων πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία;

Πρόσφατα στο makeleio.gr και παλιότερα στο ant1news.gr, tribune.grindobserver.blogspot.com, kalimeraellada.gr κτλ διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την επικαιρότητα, με ψευδείς -πικάντικες- ειδήσεις στο διαδίκτυο και σε αθλητική εφημερίδα.

Το 2015, κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο ισχυρισμός ότι έχει πρωταγωνιστήσει σε sex tape. Πρόσφατα, ο ίδιος ισχυρισμός επανήλθε στην επιφάνεια, βασισμένος σε ένα εξώφυλλο σερβικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας που κυκλοφόρησε το 2015.

Στη πραγματικότητα όμως, οι εικόνες απεικονίζουν τη πορνοστάρ Diamond Foxxx, όπως επισήμαναν κροατικές ιστοσελίδες που εξέτασαν τον ισχυρισμό.

Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες από το “sex tape” και από ομιλία της Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, είναι προφανές πως δε πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, έχει πρωταγωνιστήσει σε πορνό, καταρρίπτεται.