H “Νέα Τάξη Πραγμάτων” ΔΕΝ σχεδιάζει να εξαπολύσει επιδημίες το 2022

You are currently viewing H “Νέα Τάξη Πραγμάτων” ΔΕΝ σχεδιάζει να εξαπολύσει επιδημίες το 2022

Σύμφωνα με το “Δημοσιογράφο – Συγγραφέα – Τουρκολόγο” Νίκο Χειλαδάκη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει να εξαπολύσει ασθένειες και επιδημίες κατά της ανθρωπότητας, με βάση ένα “προφητικό” πρόμο ενός βίντεογκέιμ που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια πράκτορα της CIA .

Στο nikosxeiladakis.gr (αρχική πηγή), alarm.rodos-island.gr κτλ, διαβάζουμε:

Τι ισχύει;

Το παραπάνω βίντεο είναι το “promo” του βιντεοπαιχνιδιού Homefront που κυκλοφόρησε το 2011 και περιγράφει τη κατάληψη των δυτικών ΗΠΑ από δυνάμεις της Ενωμένης Κορέας, μιας χώρας που προέκυψε έπειτα από την επανένωση Νοτίου και Βορείου Κορέας και την εν συνεχεία επέκτασή της στη νοτιοανατολική Ασία και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ένας από του συμβούλους στην ανάπτυξη της ιστορίας του παιχνιδιού, ήταν ο πρώην πράκτορας της CIA, Tae Kim, ο οποίος άντλησε ιδέες για τη φανταστική -όπως δήλωσε– ιστορία του, από τη ταινία Red Dawn. Οι λόγοι που επιλέχθηκε η Ενωμένη Κορέα ως εχθρός, αντί της Κίνας, ήταν φόβοι για τις αντιδράσεις του κινέζικου Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Ακόμη όμως και αν λάβουμε υπόψιν τους ισχυρισμούς του βίντεο (που κυκλοφόρησε πριν 7 χρόνια), θα δούμε πως δε μπορεί να σταθεί αντάξιο των “προσδοκιών” των συνωμοσιολόγων. Οι “προφητείες” για τις επερχόμενες καταστροφές περιλαμβάνουν πολλές που έπεσαν έξω, όπως τη βύθιση νοτιοκορεάτικου πλοίου (η βύθιση του ROKS Cheonan δεν μετράει διότι έλαβε χώρα πριν το βίντεο), o θάνατος του Kim Jong-il δεν έλαβε χώρα το 2012, αλλά το 2011, το 2013 δεν επανενώθηκαν η Βόρεια με τη Νότια Κορέα, το 2015 δεν ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ιράν – Σαουδικής Αραβίας, το 2017 δεν κατέρρευσε το δολάριο και οι ΗΠΑ δεν αποχώρησαν από τις βάσεις τους στην Ασία και τον Ειρηνικό και τέλος, η Ιαπωνία δε σκοπεύει να παραδοθεί στη Κορέα μέσα στο 2018.

Οι καταστροφολογικές προβλέψεις του βιντεοπαιχνιδιού συνεχίζονται με αποκορύφωμα τη παγκόσμια πανδημία του 2021-22 και την απόβαση Κορεατών στη Χαβάη και τις ηπειρωτικές ΗΠΑ, κάποια στιγμή μετά το 2024.

Το ενδιαφέρον σενάριο του βιντεοπαιχνιδιού Homefront, δεν μπορεί να ληφθεί ως προμήνυμα για τη πανδημία της ΝΤΠ του 2022, για τον απλούστατο λόγο πως καμία από τις άλλες “προβλέψεις” δεν έχει υλοποιηθεί. Θα πρέπει να επισημάνουμε ωστόσο πως η φαντασία των συνομοσιώλογων, ξεπερνά σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και αυτή των δημιουργών βιντεοπαιχνιδιών.