Οι Σιωνιστές θέλουν να εξαφανιστεί ο ελληνισμός και οι εγκεφαλικοί κραδασμοί των ελλαδεμπόρων

Η αντίληψη πως οι Σιωνιστές, δηλαδή οι Εβραίοι, έχουν ως μοναδικό σκοπό ύπαρξή τους τη καταστροφή του Ελληνισμού με κάθε δυνατό μέσο, δεν είναι καινούργια “είδηση”. Πρόκειται μια εθνικιστική μυθοπλασία και διακινείται στο “αφυπνισμένο” διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως οι Έλληνες καταλαμβάνουν τη πρώτη θέση στην Ευρώπη σε διεθνή έρευνα για τον αντισημιτισμό, με ποσοστά που ξεπερνούν ακόμη και αυτά του Ιράν! Δεν είναι τυχαίο επίσης πως ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν και ένας στους τέσσερις ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό… Μεγάλη ευθύνη για αυτή τη κατάσταση έχουν εκατοντάδες ψευδή δημοσιεύματα που διαδίδουν μίσος.

Στο tromaktiko.blogspot.gr πρόσφατα και newsbomb.gr κτλ παλιότερα διαβάζουμε:

Τι ισχύει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είπε ο αμερικανοεβραίος Χένρι Κίσινγκερ τη παρακάτω φράση;

Ο ανωτέρω ισχυρισμός (και πολλά τέτοια memes) έχουν κυκλοφορήσει και εξακολουθούν να κυκλοφορούν κατά κόρον.

Ο Γιάννης Μαρίνος όμως, έγραψε παλιότερα στην εφημερίδα το Βήμα πως “Μολονότι ο κ. Κίσινγκερ δεν διακρίνεται για φιλικά αισθήματα προς την Ελλάδα και βαρύνεται για εχθρική πολιτική κατά της χώρας μας και της Κύπρου, δεν έχει προβεί ποτέ στην προαναφερθείσα δήλωση. Και αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κατηγορηματικά, καθώς εγώ ο ίδιος που της έδωσα ευρεία δημοσιότητα με την υπογραφή «Κριτόβουλος» στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» διαπίστωσα τελικά ότι επρόκειτο για κατασκευασμένο από αγνώστους κείμενο για να ενοχοποιήσει τον αντιπαθή Αμερικανό διπλωμάτη.”

Σύμφωνα με άρθρο (2008) από τον Νίκο ΣαραντάκοΥποτίθεται ότι ο Κίσινγκερ τη δήλωση αυτή την έκανε σε ομιλία του το 1994 με την ευκαιρία της βράβευσής του από αμερικανούς επιχειρηματίες. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε η Λιάνα Κανέλλη (μετέπειτα βουλευτής του ΚΚΕ) στο περιοδικό Νέμεσις που εκδίδει. Ως πηγή της η κ. Κανέλλη επικαλέστηκε δημοσίευμα της αγγλόφωνης τουρκικής εφημερίδας Turkish Daily News (της 17.2.1997). Τον μύθο (διότι για μύθο πρόκειται) τον κατάπιαν αμάσητο πάρα πολλά έντυπα, δημοσιογράφοι, σχολιαστές, πολιτικοί αναλυτές. Δυστυχώς, ανάμεσά τους βρίσκονται και ονόματα που έχουν τιμήσει τα ελληνικά γράμματα –αλλά και διάφοροι αγύρτες που δεν ήθελαν καθόλου σπρώξιμο για να πεισθούν.” 

Και συμπληρώνειΖούμε σε μικρό κόσμο, κι έτσι ο ίδιος ο Κίσινγκερ δεν άργησε να πληροφορηθεί ότι κυκλοφορούσε πλαστή δήλωσή του. Η διάψευσή του δημοσιεύτηκε στα Πολιτικά Θέματα (13.6.97) αλλά φυσικά αγνοήθηκε από τα εθνικόφρονα παπαγαλάκια που αναμετάδιδαν το μύθο.Επιπλέον, όταν ζητήθηκε από την κυρία Κανέλλη να παρουσιάσει την πηγή της, εκείνη ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο φύλλο της τουρκικής εφημερίδας έχει γίνει άφαντο από τα γραφεία της εφημερίδας και από την ηλεκτρονική της έκδοση! Έτσι, καμιά τεκμηρίωση του μύθου δεν υπάρχει. Φυσικά, οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του, καταλαβαίνει ότι είναι απολύτως αδύνατο ένας παμπόνηρος διπλωμάτης σαν τον Κίσινγκερ να ξεστομίσει τόσο ωμά λόγια! Ακόμα κι αν τα πίστευε αυτά, ποτέ δεν θα τα έλεγε –ή, αν τα έλεγε, θα τα γαρνίριζε με πολυπολιτισμικές και ανθρωπιστικές σάλτσες.” Αναλυτικά για το μύθο περί των δηλώσεων Κισινγκερ εδώ.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

Πρόκειται για μια εξαιρετικά κακοστημένη φάρσα που ξεκίνησε το 1903 στη (τότε) Ρωσική Αυτοκρατορία και περιγράφει ένα υποχθόνιο σχέδιο των Σιωνιστών (=Εβραίοι), για παγκόσμια κυριαρχία. Ήταν ένα μικρό βιβλίο γραμμένο από τον Mathieu Golovinski, έναν γαλλορώσο πράκτορα της διαβόητης Okhrana, που περιγράφει πως οι Εβραίοι σκοπεύουν να κυριαρχήσουν σε διάφορους τομείς όπως στα ΜΜΕ, τις τράπεζες τις κυβερνήσεις κτλ και τους κατηγορεί για όσα δεινά βίωναν οι Ρώσοι εκείνη την εποχή. Υποτίθεται πως αναφέρεται σε μυστική συνάντηση ισχυρών Εβραίων στα τέλη του 19ου αιώνα και το σχέδιό που κατάστρωσαν για παγκόσμια κυριαρχία. Το περιεχόμενο των “Πρωτοκόλλων”, χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ και τους Ναζί για να δικαιολογηθεί το Ολοκαύτωμα, αλλά και από τον Χένρι Φόρντ που τύπωσε 500.000 αντίγραφα στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’20.

Παρά το γεγονός πως η γνησιότητα έχει καταρριφθεί ήδη από το 1921 από το δημοσιογράφο Philip Perceval στους Times του Λονδίνου, συνεχίζει να θεωρείται ως πραγματικό ντοκουμέντο από μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Τον ίδιο χρόνο δημοσιεύεται το “The Myth of the Jewish Menace in World Affairs” του Lucien Wolf, που επίσης διέψευσε τη γνησιότητά τους. Η διάσημη “Δίκη της Βέρνης” όπως έμεινε στην ιστορία, αποφάνθηκε το 1935 πως τα “Πρωτόκολλα” είναι προϊόν πλαστογραφίας.

Το περιεχόμενο των “Πρωτοκόλλων” αποτελούσε προϊόν λογοκλοπής από ένα έργο πολιτικής σάτιρας του 1864 του Maurice Joly με τίτλο Dialogue in Hell Between Machiavelli and Montesquieu. Το 1967, ο συγγραφέας Norman Cohn, αποκάλυψε πως αποτέλεσαν την αρχική πηγή και έμπνευση της δημιουργία των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, στο βιβλίο του Warrant for Genocide.

Λογοκλοπή υπήρξε και από τη νουβέλα “Biarritz” του γνωστού για τα αντισημιτικά του αισθήματα Hermann Goedsche (ο οποίος με τη σειρά του διέπραξε λογοκλοπή από τον Joly), που διηγιέται μια νυχτερινή συνάντηση ραβίνων σε νεκροταφείο της Πράγας, όπου συζητούν τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Ακολουθούν συγκριτικά αποσπάσματα από τη Wikipedia.

Dialogue in Hell Between Machiavelli and Montesquieu The Protocols of the Elders of Zion

How are loans made? By the issue of bonds entailing on the Government the obligation to pay interest proportionate to the capital it has been paid. Thus, if a loan is at 5%, the State, after 20 years, has paid out a sum equal to the borrowed capital. When 40 years have expired it has paid double, after 60 years triple: yet it remains debtor for the entire capital sum.

— Montesquieu, Dialogues, p. 209

A loan is an issue of Government paper which entails an obligation to pay interest amounting to a percentage of the total sum of the borrowed money. If a loan is at 5%, then in 20 years the Government would have unnecessarily paid out a sum equal to that of the loan in order to cover the percentage. In 40 years it will have paid twice; and in 60 thrice that amount, but the loan will still remain as an unpaid debt.

— Protocols, p. 77

Like the god Vishnu, my press will have a hundred arms, and these arms will give their hands to all the different shades of opinion throughout the country.

— Machiavelli, Dialogues, p. 141

These newspapers, like the Indian god Vishnu, will be possessed of hundreds of hands, each of which will be feeling the pulse of varying public opinion.

— Protocols, p. 43

Now I understand the figure of the god Vishnu; you have a hundred arms like the Indian idol, and each of your fingers touches a spring.

— Montesquieu, Dialogues, p. 207

Our Government will resemble the Hindu god Vishnu. Each of our hundred hands will hold one spring of the social machinery of State.

— Protocols, p. 65

Φτάνοντας στο σήμερα

Σήμερα, πολλές αραβικές κυβερνήσεις χρηματοδοτούν νέες εκτυπώσεις των πρωτοκόλλων και τα διδάσκουν στα σχολεία ως ιστορικά γεγονότα.

Δε φτάνει που ένας μύθος που έχει διαψευστεί εδώ και δεκαετίες, απολαμβάνει δημοφιλίας στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, ή που ακόμη και Έλληνες πολιτικοί (πχ δείτε εδώ και εδώ) τον επικαλέστηκαν, κάποιοι επιμένουν να συντηρούν ένα αντισημιτικό αίσθημα, κυρίως για λόγους λαϊκισμού και δευτερευόντως για να προσελκύσουν κλικ στις ιστοσελίδες τους. Υπάρχει βέβαια και η τρίτη κατηγορία, αυτή όσων πιστεύουν πως έχουν θεϊκό αίμα (βλέπε Ιχώρ κτλ), ανώτερη καταγωγή/εμφάνιση/ευφυΐα κτλ, από όλους τους υπόλοιπους λαούς του πλανήτη, αλλά εδώ εισερχόμαστε σε κλινικές περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η ύπαρξη και διακίνηση αντισημιτικών μύθων, όχι μόνο μας ντροπιάζει ως χώρα, αλλά αποσπά τη προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα που δεν οφείλονται σε συνωμοσίες Εβραίων/Μασόνων/Ιλουμινάτι/Δρακονιανων/ΝΤΠ κτλ, αλλά σε λάθη και παραλήψεις δικές μας.