ΔΕΝ ισχύει πως “γερόντισσα” από την Αττική προειδοποιεί για αυτά που πρόκειται να συμβούν

You are currently viewing ΔΕΝ ισχύει πως “γερόντισσα” από την Αττική προειδοποιεί για αυτά που πρόκειται να συμβούν

Οι προφητείες αγίων, γερόντων και σπανιότερα γεροντισσών, αποτελούν αγαπημένη θεματολογία του ελληνικού διαδικτύου. Είναι αλήθεια πως μια γερόντισσα από την Αττική, έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για ΟΛΑ όσα συμβαίνουν…αλλά και για όλα όσα θα συμβούν στη χώρα μας;

Στο makeleio.gr και pentapostagma.gr πρόσφατα και στο pentapostagma.grpanagiamegalohari.gr και δεκάδες άλλα παλιότερα, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Η μοναδική αλήθεια στα ανωτέρω άρθρα και στο σχετικό βίντεο της “προφητείας”, είναι η εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, που αρέσκονται να διαβάζουν αλυτρωτικά και εσχατολογικά άρθρα, με ολίγη από συνωμοσιολογία (διότι ως γνωστόν, για όλα φταίνε οι Εβραίοι).

Ναι αλλά οι προφητείες ισχύουν;

Η απάντηση είναι όχι. Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube στις 4 Ιουνίου 2012 και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει περισσότερα από πέντε χρόνια. Στο 03:59, το βίντεο αναφέρει πως τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν όλα με οικουμενική (κυβέρνηση).

Στο 07:51 η “γερόντισσα” (το 2012) ρωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές και απάντησε πως “δεν προλαβαίνουν” (να γίνουν εκλογές), “Βυζάντιο έρχεται και δικέφαλος και νόμισμα με δικέφαλο“. Βέβαια από το 2012 που διατυπώθηκε η “προφητεία”, έχουν διεξαχθεί τρεις (βουλευτικές) εκλογικές αναμετρήσεις.

Παρά το γεγονός πως οι “προφητείες” της (ανύπαρκτης) “γερόντισσας” έχουν διαψευστεί προ πολλού, η αναπαραγωγή σχετικών άρθρων καλά κρατεί. Ο λόγος είναι προφανής: η αλίευση κλικς από τη σεβαστή μερίδα των συμπολιτών μας που εξακολουθεί να πιστεύει σε εκπλήρωση “ποθούμενων” κατόπιν υπερφυσικής παρέμβασης.

Οι προφητείες της “γερόντισσας” που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2012 και αναδημοσιεύονται μέχρι σήμερα, καταρρίπτονται.