Προέβλεψε η Άση Μπήλιου το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη;

Είναι από τις φορές που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, αλλά διαψεύδεσαι πανηγυρικά. Σύμφωνα με άρθρα που κυκλοφορούν, η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, προέβλεψε το πρόσφατο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη!

Στο newsit.gr, star.gr, zappit.gr, sdna.gr και άλλες “σοβαρές” ιστοσελίδες, διαβάζουμε:

 

View this post on Instagram

Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα! Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει. Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της ( ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες ( πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη. Η Αμερική όπως και η Αγγλία είναι τα κράτη που επηρεάζονται περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του 2019 από αυτή την έκλειψη. Μην περιμένετε βέβαια ότι όλα θα συμβούν την Δευτέρα. Δεν λειτουργούν έτσι οι εκλείψεις. Πολλές φορές η επιρροή τους γίνεται αντιληπτή μέρες ή μήνες μετά. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα κάνω επιπλέον πόστ. Το σίγουρο είναι ότι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην ζωή μας. Όμως δεν χρειάζεται να τις φοβόμαστε ίσα ίσα που πρέπει να τις καλοδεχτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη αυτή είναι ταυτόχρονα και νέα σελήνη. Άρα παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα που κάποιες φορές για να γίνουν χρειάζεται να δώσουμε τέλος σε κάποιες άλλες καταστάσεις ή σχέσεις κι ίσως με ένα δύσκολο τρόπο. Η έκλειψη αυτή αφορά το " εγώ" μας, τον εαυτό μας, τη δική μας ταυτότητα. Το μήνυμα που στέλνει είναι βρες τον εαυτό σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου, σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για ότι δεν πάει καλά στη δική σου ζωή. Όσο κι αν προβληματιστούμε ή σοκαριστούμε από τα γεγονότα που σίγουρα κι αυτή τη φορά θα είναι ζόρικα παγκοσμίως δεν πρέπει να χάνουμε το δικό μας κέντρο βάρους και αντί να περιμένουμε τους άλλους, να μεριμνήσουν για μας ας δούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν γύρω μας! Θα ακολουθήςουν αργότερα προβλέψεις ανά ζώδιο😻

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou) on

Τι προέβλεψε η Άση Μπήλιου;

Η απάντηση είναι: Απολύτως τίποτα! Απλώς μια ημέρα μετά τον θάνατό της (18/8), έγραψε στο Instagram πως “Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα! Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει. Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. ” Προφανώς αυτό δεν είναι πρόβλεψη, αλλά αναφορά σε γεγονός που έχει ήδη συμβεί.

Δεν πειστήκατε ακόμη;

Άραγε πόσοι άνθρωποι σε ένα πλανήτη σχεδόν 7,5 δισεκατομμυρίων, είναι Τοξότες; Να μην είναι κάτι περισσότερο από 600 εκατομμύρια άνθρωποι αν διαιρέσουμε το συνολικό αριθμό με το 12 που είναι τα ζώδια; Από αυτούς, πόσοι είναι με ωροσκόπο Λέοντα; Μην είναι καμιά 50αριά εκατομμύρια αν και πάλι διαιρέσουμε με το 12; Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσοι εξ αυτών είχαν Κρόνο στον Ήλιο τους και Λέοντα στον Πλούτωνά τους, αλλά όπως και να το κάνεις, θα πρέπει να είναι κάμποσες χιλιάδες. Πάντως στις ειδήσεις δεν ακούσαμε για χιλιάδες θανάτους Τοξοτών με ωροσκόπο Λέοντα στις 18 Αυγούστου.

Και με τον Οφιούχο τι παίζει;

SPOILER ALERT! Η NASA επανέλαβε την ύπαρξη ενός 13ου αστερισμού, του Οφιούχου. Το 13ο ζώδιο δεν ήταν μια νέα επιστημονική αποκάλυψη, ενώ ήταν γνωστό στους αστρονόμους ήδη από την αρχαιότητα.  Ήταν ένα αιχμηρό σχόλιο κατά της αστρολογίας, η οποία δε συνιστά επιστήμη. Οι αστρολόγοι δεν έχουν συμπεριλάβει τον Οφιούχο στις αστρολογικές ενδείξεις, διότι ο Ήλιος περνά μόνο δεκαεννέα ημέρες από αυτόν τον αστερισμό, που βρίσκεται μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη. Οι αστρολόγοι βέβαια, επειδή ξέρουν περισσότερα από τη NASA και επειδή ο Οφιούχος χαλάει τη συνταγή, έσπευσαν να τον »καταρρίψουν»!

98

Η NASA φυσικά, έχει διαφορετική άποψη:

99

55

http://spaceplace.nasa.gov/starfinder2/en/

Περισσότερα για την ανοησία των ζωδίων εδώ, εδώ και εδώ.

Είναι προφανές πως η Άση Μπήλιου δεν πρόβλεψε το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, αλλά βγήκε κατόπιν εορτής για να εξηγήσει τους αστρολογικούς λόγους που δήθεν οδήγησαν σε αυτόν, προσπαθώντας να αποσπάσει κύρος από μια ανύπαρκτη “πρόβλεψη”. Όσον αφορά τις ιστοσελίδες που της απένειμαν τα “εύσημα”, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως μπορούν και χειρότερα…