Σφραγίστηκε το γραφείο του Κ. Μουρούτη, ενόψει φορολογικού ελέγχου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kapa-news.gr, στις 31/5, το Ινστιτούτο Νέα Ζωή του κ. Κωνσταντίνου Μουρούτη, σφραγίστηκε προσωρινά, ενόψει φορολογικού ελέγχου.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε σήμερα το πρωί στην πόρτα του γραφείου του γνωστού Κατερινιώτη γιατρού που έχει αναστατώσει τελευταία τόσο την ιατρική κοινότητα όσο και την τοπική κοινωνία με την φήμη που κυκλοφορεί γύρω απο το όνομά του, αλλά και την ιδιότητα του, η οποία αμφισβητείται λόγω σοβαρών ενδείξεων για τα πτυχία του.

Σχετική αναλυτική έρευνα γύρω απ’ το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα www.ellinikahoaxes.gr

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι απο εχθές το μεσημέρι έχει σφραγιστεί το γραφείο του εν λόγω επιχειρηματία και αναμένεται εντός της ημέρας να ξεκινήσει εξονυχιστικός φορολογικός έλεγχος απο την αρμόδια αρχή. Όσο για τις υπόλοιπες εκκρεμότητες γύρω απο τα πτυχία του και τις δραστηριότητές του δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο, εκτός απο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Για οτιδήποτε νέο προκύψει γύρω από την υπόθεση αυτή θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Σε άρθρο μας πριν λίγες ημέρες, αποκαλύψαμε πως ο “γιατρός” Μουρούτης, ζητά χρήματα για τις συμμετοχές στα βιωματικά του σεμινάρια, είτε με κατάθεση σε προσωπικό του λογαριασμό σε γερμανική τράπεζα, είτε με κατάθεση ταχυδρομικής επιταγής στο όνομά του.

Φαίνεται πως μετά τις αποκαλύψεις μας για τη δράση του “γιατρού”, οι αρχές έχουν ξεκινήσει να διερευνούν κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του.