ΒΟΜΒΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!Θα ΣΦΑΞΟΥΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ στα σπίτια τους – Καταρρίπτεται

Σύμφωνα με «είδηση» που κυκλοφορεί στο «πεφωτισμένο» διαδίκτυο, οι τζαχαντιστές απείλησαν ευθέως να σφάξουν Έλληνες μέσα στα σπίτια τους.

Στο voicenews.gr του Κυριάκου Βελόπουλου διαβάζουμε:

Η αλήθεια απέχει πολύ από τον ισχυρισμό του άρθρου

Στον Independent διαβάζουμε πως ένας ισλαμιστής εξτρεμιστής, απευθύνεται στην κάμερα με βρετανική προφορά προειδοποιώντας ότι οι μαχητές του ISIS θα σφάξουν αμάχους μέσα στα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο Φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να κοιτάζεις προς τη Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας«.

Είναι προφανές πως ο τζιχαντιστής, όχι μόνο δεν μιλά για Έλληνες, αλλά ούτε για χριστιανούς γενικότερα. Η Τουρκία, μια μουσουλμανική χώρα, έχει μπει στο στόχαστρο του ISIS τους τελευταίους μήνες, με πιο χαρακτηριστική την επίθεση σε nightclub της Κωνσταντινούπολης τον περασμένο Ιανουάριο με 39 νεκρούς και τη συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων να είναι Τούρκοι ή άτομα από χώρες της Μέσης Ανατολής.

Ο ψευδής ισχυρισμός «θα σφάξουμε Έλληνες στα σπίτια τους«, είναι η απαραίτητη «σάλτσα» που θα φέρει περισσότερη επισκεψιμότητα στο voicenews.gr και κατ’ επέκταση, περισσότερα κέρδη από διαφημίσεις.

Ψευδής είναι και ο ισχυρισμός πως το βίντεο έχει απαγορευτεί από τα ΜΜΕ, δεδομένου πως το Youtube, στους όρους χρήσης του, απαγορεύει την ανάρτηση βίντεο φανατισμού και βίας.

Σε κάθε περίπτωση, το άρθρο στοχεύει στην ευρύτερη προπαγάνδα κατά των μουσουλμάνων, χρησιμοποιώντας το βίντεο ενός πραγματικά φανατικού ισλαμιστή, για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποσπάσει «κλικς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *