Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ερπετό;

Μια από τις κλασικότερες θεωρίες συνωμοσίας, υποστηρίζει πως η ελίτ που κυβερνά το κόσμο, δεν αποτελείται από ανθρώπους, αλλά αλλασομορφικούς ρεπτιλιανούς. Το πιο διάσημο «ερπετό», είναι η βασίλισσα Ελισάβετ.

Τη στιγμή που επιστημονικά νέα και καινοτομίες, μεταδίδονται με το σταγονόμετρο από τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ, ανοησίες όπως αυτή που λέει ότι μας κυβερνούν ερπετά, γίνονται συχνά viral.

Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη (που μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ), στηρίζεται στο κάτωθι βίντεο, όπου φαινομενικά, η κόρη του ματιού της Ελισάβετ, δεν είναι στρογγυλή, αλλά μοιάζει με σχισμή.

Αυτό που βλέπουμε, είναι ένα χειρίστης ποιότητας βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, από στιγμιότυπο στη τηλεόραση. Ακόμη και έτσι όμως, αν δούμε πιο προσεκτικά την εικόνα, θα δούμε μια ολοστρόγγυλη κόρη ματιού, με μια αντανάκλαση φωτός στη μέση, που δίνει τη ψευδαίσθηση «ματιού» ερπετού.

Γενικά για τη θεωρία

Πίνουν αίμα, τρώνε ανθρώπινη σάρκα, και αλλάζουν μορφή, με ένα μόνο στόχο: να υποδουλώσουν την ανθρώπινη φυλή. Είναι οι ηγέτες μας, τα εταιρικά μας στελέχη, οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί και τραγουδιστές. Είναι υπεύθυνοι για το Ολοκαύτωμα, τις βομβιστικές επιθέσεις της Οκλαχόμα και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου … τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρώην αθλητικογράφο του BBC, David Icke, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ανέφεραν αυτή τη θεωρία το 1998, αφού δημοσίευσε το πρώτο βιβλίο του, «Το Μεγαλύτερο Μυστικό», το οποίο περιείχε συνεντεύξεις με δύο Βρετανούς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ερπετά με κορώνες.

Με αυτή και ανάλογες θεωρίες συνωμοσίας, ο Icke έχει χτίσει μια μικρή εμπορική «αυτοκρατορία», πουλώντας βιβλία, ρούχα, φίλτρα νερού, ακόμη και συμπληρώματα διατροφής. Η αξία της περιουσίας του εκτιμάται στις 10 εκατομμύρια στερλίνες, επομένως, όσο γελοίες και αν είναι οι θεωρίες του για τους ρεπτιλιανούς που πριν χιλιάδες χρόνια ήρθαν στη Γη από τη 4η διάσταση για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, ο David κάθε άλλο παρά γραφικός αισθάνεται.

 

2 thoughts on “Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ερπετό;

  1. ναι να συμφωνήσουμε όλοι για τους συγγραφείς που εκμεταλλεύονται κλπ…
    αλλά οι θεωρίες αυτές για να κατατριφθούνε θα πρέπει να αποδιώξεις το αντίθετο… Απόδειξε πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ειναι ερπετοειδές, απόδειξε καλύτερα πως δεν υπάρχουν τα ερπετοειδή.
    Ξεσκόνισε όμως πρώτα την μύθο ιστορία την λαογραφία και μετά πες.
    Μέχρι και επιστήμονες μεγάλη και έλληνες που οπως φαίνεται δεν παρακολουθείς μέλανε για έναν αλλον πολιτισμό που υπήρχε στην ΓΗ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *