Η αμήχανη στιγμή όταν ο δικηγόρος του Σώρρα τον αποκαλούσε απατεώνα και τώρα θέλει να πληρώσει το χρέος του!

Ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας είναι δικαιωματικά το πρόσωπο των ημερών έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση του φυγόποινου πλέον Αρτέμη Σώρρα. Η παρουσία του σε τηλεοπτικά πάνελ και οι καταιγιστικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις, με πολλούς να τον θεωρούν μεγάλο αγωνιστή εναντίον του κατεστημένου που θέλει να αποσιωπήσει τον «εθνοσωτήρα» Σώρρα.

Ας δούμε μερικές πύρινες αναρτήσεις του κου Νουλέζα:

Όπως βλέπουμε από τις παραπάνω αναρτήσεις, ο κος Νουλέζας θεωρεί άδικη τη (κατά τη γνώμη του ) πολιτική δίωξη του Α. Σώρρα και πως ετοιμάζει μηνύσεις για αυτούς που αποκαλούν την Ε.ΣΥ. εγκληματική οργάνωση. Όσον αφορά το τελευταίο, όπως θα δούμε πιο κάτω, μάλλον η πρώτη μήνυση που θα πρέπει να υποβάλει, θα πρέπει να είναι προς τον εαυτό του.

Πριν από αυτό όμως, θα πρέπει να θυμίσουμε στο κο Νουλέζα και τους οπαδούς της Ε.ΣΥ. κάτι που βολικά «ξεχνάνε» να αναφέρουν. Η καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα προέκυψε μετά από 3 αναβολές και ενώ ήταν ήδη καταδικασμένος με ανασταλτική ποινή. Σύμφωνα με τον αντίδικό του κο Λεπίδα, ο Σώρρας είχε καταφέρει 3 φορές αναβολή για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δηλαδή, όριζε δικηγόρο υπεράσπισής του κάποιον που την ίδια μέρα είχε εμπλοκή σε άλλη δίκη και δε μπορούσε να παραστεί στη δίκη του Σώρρα. Με αυτό το τρόπο κατάφερε να πάρει 3 αναβολές και προσπάθησε κάνει το ίδιο και τέταρτη φορά.

Το δεύτερο που δεν αναφέρουν, είναι πως ο Σώρρας, το περασμένο Ιανουάριο είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση σε φυλάκιση 24 μηνών με 3ετή αναστολή. Αυτό σημαίνει πως εάν μέσα σε αυτό το διάστημα καταδικαζόταν εκ νέου, θα πήγαινε φυλακή, όπως και έγινε με την πρόσφατη εις βάρος του απόφαση. Επομένως τα περί πολιτικής δίωξης, αυστηρότητας της δικαιοσύνης κτλ, καταλήγουν αυτομάτως στο κάλαθο των αχρήστων.

http://www.amna.gr/article/137730/O-Areios-Pagos-epikurose-tin-katadiki-Sorra-kai-tis-suzugou-tou-gia-tria-adikimata

 

Τι πίστευε ο δικηγόρος του Σώρρα για τον πελάτη του πριν λίγους μήνες;

6 Ιανουαρίου 2017. Ο κος Νουλέζας κάνει μια ανάρτηση στο προσωπικό μπλογκ που διατηρεί σχετικά με το τι πιστεύει για το φαινόμενο Αρτέμη Σώρρα. Η ανάρτηση κατέβηκε λίγο καιρό αργότερα, αλλά το λινκ παρέμεινε.

http://noulezas.my-place.us/?p=702&i=2

http://archive.is/bpPvv

 

Το ίντερνετ όμως είναι ένα άτιμο πράγμα που δεν σου επιτρέπει να σβήσεις τα ίχνη σου τόσο εύκολα.

Για παράδειγμα, στο facebook βρήκαμε αυτό που αντιστοιχεί στο «κατεβασμένο» άρθρο του κου Νουλέζα για το «φαινόμενο Αρτέμη Σώρρα»:

 

Το «κατεβασμένο» άρθρο είναι αυτό:

Η ίδια ανάρτηση από το μπλογκ του κου Μουλέζα, ανέβηκε και στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ας δούμε τι έλεγε ο δικήγόρος του Αρτέμη Σώρρα για τον πελάτη του πριν λίγους μήνες.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1163549697086091&id=100002932158809

 

http://archive.is/hm4vj#selection-53.0-53.53

Κάτι λιγότερο από πριν 3 μήνες ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, κος Βασίλειος Νουλέζας, θεωρούσε το «φαινόμενο Σώρρα», εξόφθαλμη απάτη και τον κατηγορούσε για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σε βαθμό κακουργήματος.

Και δεν σταματά εκεί. Μιλάει για εξαπάτηση Ελλήνων με σκοπό το προσπορισμό κέρδους, στα πλαίσια αξιόποινης πράξης που εξαπατά αφελείς πολίτες.

Μέμφεται μάλιστα την Ελληνική Δικαιοσύνη για την απόφαση του 2013 που «αναγνωρίζει» τα 600 δις του Σώρρα, την ίδια στιγμή που σήμερα, μετά από λίγους μήνες, χρησιμοποιεί αυτή την απόφαση ως σημαία!

http://archive.is/gjxhZ

Όπως βλέπουμε από τα ανωτέρω, ο κος Νουλέζας για κάποιο άγνωστο λόγο, αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στο «φαινόμενο Σώρρα» και από εκεί που τον αποκαλούσε απατεώνα, λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε να τον υπερασπιστεί ως «πολιτικά διωκόμενο», δεχόμενος πλήρως τη παραφιλολογία της Ε.ΣΥ. τόσο για τον πατρινό «εθνοσωτήρα», όσο και για τα μυθικά ποσά που ισχυρίζεται πως διαθέτει.

 

Άρθρο 60 σχετικά με τις προϋποθέσεις στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων:

Ο δικηγόρος που θα «πληρώσει» την οφειλή του πελάτη του…

Σύμφωνα με «αποκλειστικό» άρθρο που διαβάσαμε στο pieriki.blogspot.gr, ο κος Νουλέζας θα χρησιμοποιήσει τις «οικονομίες» του για να «εξοφλήσει το Φώτη Λεπίδα».

 

Εάν δεν είναι δημοσίευμα φάρσα ή ανέκδοτο, έχουμε δύο τραγελαφικές παραδοχές. 1ον, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σώρρα, αναγνωρίζει πως ο πελάτης του χρωστά στον αντίδικό του το «ευτελές» ποσό των 23.000 ευρώ (ευτελές διότι ο Σώρρας τάζει τρισεκατομμύρια) και 2ο και σημαντικότερο, αναλαμβάνει να εξοφλήσει το χρέος ενός ανθρώπου που μέχρι πριν 4 μήνες αποκαλούσε απατεώνα!

 

Γιατί αυτή η αλλαγή στάσης;

Σε αυτό το σημείο, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει παρακολουθώντας την ιντερνετική δραστηριότητα του κου Νουλέζα είναι πως αυτή είναι πολύ έντονη και καυστική, ενάντια σε αυτούς που αντιπαλεύονται τον οχετό μπουρδολογίας που εκτοξεύει ο Αρτέμης Σώρρας με τους τραγελαφικούς ισχυρισμούς του. Ίσως ο μέχρι πρότινος άγνωστος στο ευρύ κοινό δικηγόρος εκμεταλλεύεται τα 15 λεπτά διασημότητας που του αναλογούν ή ίσως υπέστη (και αυτός) πλύση εγκεφάλου από τον ορυμαγδό ανοησίας που σερβίρουν τα αρχηγικά μέλη της Ε.ΣΥ. στα μέλη της οργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση, μας προκαλεί εντύπωση ένας άνθρωπος που διαθέτει ένα μορφωτικό υπόβαθρο σαν το κο Νουλέζα να ανακρούει πρύμναν στις θέσεις του για τον «εθνοσωτήρα» Σώρρα.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επιχειρήσει να μπαλώσει αυτή τη γκάφα ο κος Νουλέζας…

 

Πηγή πολλών πληροφοριών του άρθρου μας αποτέλεσε η έρευνα του Ελευθέριου Ρήνου που δημοσιεύτηκε στο mignatiou.com.

 

Σχετικά με το «φαινόμενο Σώρρα», μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για το μέγεθος της απάτης στα παρακάτω λινκ:

Η οικονομική θρησκεία του Σώρρα – Πειθαναγκασμός, απειλές και τυφλή υπακοή

Γιατί το δικαστήριο αθώωσε το Σώρρα για τα πλαστά ομόλογα των 600 δις;

Υπόθεση Σώρρα: Τέρμα τα δίφραγκα

Ο Σώρρας και οι πλαστές υπογραφές του ανύπαρκτου καταπιστεύματος.

Τα 600 δις κοπανιστού αέρα που γράφτηκαν στον προϋπολογισμό

Τα $326 τρις κοπανιστού αέρα του Σώρρα στη Παγκόσμια Τράπεζα

To μαϊμού μετάλλιο του Σώρρα, που του το έδωσε ο Πούτιν!!!

Το »εξωγήινο» διαστημόπλοιο του Σώρρα και το τέλος των ψευδαισθήσεων

Υπόθεση Σώρρα – Παραχωρήστε μας τα ακίνητά σας!

Μάθε παιδί μου (Αρτέμη) γράμματα…

 

Κλείνουμε με αυτό:

 

4 thoughts on “Η αμήχανη στιγμή όταν ο δικηγόρος του Σώρρα τον αποκαλούσε απατεώνα και τώρα θέλει να πληρώσει το χρέος του!

 1. Στο 1ο δημοσιευμα του πιθανων να ηταν ενας απληροφορητος ελληνας πολιτης που δεν ειχε ασχοληθει με το θεμα και εφερε επιφανειακως την γνωμη του….Στην 2η αναρτηση του φαινεται καθαρα οτι ειναι πληροφορημενος για τα οικονομικα εργαλεια και πεπισμενος οτι ειναι αληθη. Βασικο στοιχειο βεβαια ηταν και οι απειλες που δεχτηκε για την ζωη του με το που πηρε την υπερασπιση του Σωρρα και ειδε οτι δεν ειναι επιφανειακως ενα παιχνιδακι η υποθεση Σωρρα και τα οικονομικα του εργαλεια…Και αλλοι ηταν αλλιως και επραξαν αλλιως στην πορεια της ζωης τους Οι ανθρωποι δεν πρεπει να ειναι μονοπλευροι και η πολιτικη δεν ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα που την υποστηριζεις σε ολη σου την ζωη……

  1. Οπως τα λετε ειναι κυριε Αμπελιδη. Κατι σαν τις μωρες παρθενες και ο κυριος Νουλεζας (μονο που δεν ειναι ουτε μωρος, ουτε παρθενος….)

  2. ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ;;;ΤΑ ΣΩΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ »ΑΡΣΙΝΟΗ» ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ !!!

   https://uploads.disquscdn.com/images/b05029f0e7cdce6df9e3063d6ad23ca5130164132b3a1c1f77a1ad82ef52902c.jpg

 2. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ;;
  ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ;;

  ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Η «Ε.ΣΥ» … ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ;; (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ 4.5 ΕΤΗ, ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! ΣΥΓΧΙΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, … ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ!!
  ΠΟΙΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ;;
  ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ;; )

  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΑΥΤΗΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΝΟΥΛΕΖΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ) …. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΑΥΤΗ;;

  ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΖΕΛΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ 16-11-2014, ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ;; (ΑΠΟ ΤΟ 3:04:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ …. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ … !!! ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 3:00:00 ΕΩΣ ΤΟ 3:20:00 ΠΕΡΙΠΟΥ …
  ΕΑΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ !!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *