Σώρρας: «Δεν παραδίνομαι» – Τα κοινωνικά δίκτυα απαντούν

Με ένα παραληρηματικό βίντεο 20 λεπτών απάντησε ο Αρτέμης Σώρρας στην απόφαση της Δικαιοσύνης να τον καταδικάσει σε 8 χρόνια φυλάκιση για για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος τον κατήγγειλε ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του Φώτης Λεπίδας, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ. Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Α. Σώρρας απάντησε στη καταδικαστική απόφαση μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνοντας ότι δεν αναγνωρίζει τη δικαιοσύνη και δεν θα παραδοθεί. Πρόκειται για την ίδια δικαιοσύνη η απόφαση της οποίας το 2013 «αναγνώρισε» τα $600 δις. Όταν όμως οι αποφάσεις δεν βολεύουν, δε βολεύει και η επίκληση το όνομα της.

Για ακόμη μια φορά, σύμφωνα με το Σώρρα, για όλες τις εξελίξεις φταίνε οι Εβραίοι, οι Μασόνοι κτλ για τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και καλεί του «συνέλληνες» να αναλάβουν δράση. Για τη «ταμπακιέρα» όμως, ούτε λόγος. Ούτε για τα πλαστά παγκόσμια καταπιστεύματα, ούτε για τα ανύπαρκτα $600 δις, ούτε για τις εξωγήινες τεχνολογίες, ούτε για τις απάτες σε βάρος απελπισμένων πολιτών.

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα έχουν επιδοθεί (για μια ακόμη φορά) σε λυσσαλέο αγώνα μέσω κοινωνικών δικτύων για να πείσουν τους πολίτες πως η καταδικαστική απόφαση ήταν άδικη και στοχευμένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα που κάνει λόγο για σκανδαλώδη απόρριψη αιτήματος αναβολής της δίκης ξεχνώντας να αναφέρει πως ήδη η υπόθεση είχε πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές.

 

Πάντως οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αντέδρασαν με χαρακτηριστική ταχύτητα διακωμωδώντας την όλη εξέλιξη με χαρακτηριστικό χιούμορ:

Από χθες έχει δημιουργηθεί το hashtag Free_Σωρρας στο Twitter.

 

Πάντως είναι κρίμα για τον Αρτέμη Σώρρα (και τους οπαδούς του) που έχει πρόσβαση σε αμύθητα ποσά να βρίσκεται αυτή τη στιγμή καταζητούμενος για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *