Υπόθεση Σώρρα: Τέρμα τα δίφραγκα

Ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να υπολείπεται κάπως σε ύψος, ωστόσο κατέχει πλεόνασμα επιμονής και  θράσους, τόσο ώστε να μπορεί να πουλήσει ακόμη και πάγο σε Εσκιμώους.

Ανασκόπηση

Σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος προς τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με ημερομηνία 15.12.2016, η κεντρική τράπεζα απέστειλε μέσα στον Νοέμβριο επιστολή προς τις τράπεζες Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς, ζητώντας να ενημερωθεί για τα «αμύθητα ποσά» που, σύμφωνα με διαφημιστικά έγγραφα της οργάνωσης Σώρρα, είναι κατατεθειμένα σε αυτές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή κάθε είδους χρέους. Τα έγγραφα αναφέρουν την ύπαρξη –με συγκεκριμένους αριθμούς λογαριασμού– 115,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι απαντήσεις ήταν όλες αρνητικές.

Και πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι κάτι διαφορετικό δεδομένου πως τα μυθικά καταπιστεύματα φέρουν τις πλαστές υπογραφές κρατικών αξιωματούχων.

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Σώρρα δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη δικαστική απόφαση του 2013, η οποία βασισμένη σε ψευδή στοιχεία και μαρτυρίες, διακύρηξε αυθαίρετα πως τα $600 δις υπάρχουν. Μια λίγο πιο προσεκτική εξέταση των στοιχείων όμως στέλνει αυτή την απόφαση-παρωδία στο κάλαθο των αχρήστων.

Είχε προηγηθεί βέβαια ο ισχυρισμός πως τα χρήματα προέρχονται από πώληση αρχαίας ελληνικής (διαστημικής) τεχνολογίας στον Ομπάμα, αλλά όταν άρχισαν να γελάνε και τα ντουβάρια, ο Αρτέμης σταμάτησε αυτό τον ισχυρισμό.

Με τη πάροδο του χρόνου, η έρευνες αποκάλυψαν πως τόσο τα $326 τρις (!) παγκοσμίων καταπιστευμάτων που ανήκουν στους Έλληνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από αέρας κοπανιστός, όπως είναι και τα $600 δις, που ο Σώρρας διαδίδει ψευδώς ότι εγγράφηκαν στο προϋπολογισμό του Κράτους.

Στη πορεία ανακαλύψαμε και άλλα «μαργαριτάρια» όπως τη δυνατότητα του Μ. Αλεξάνδρου να καμπυλώνει το χωροχρόνο, αλλά και το τρόπο εξαπάτησης ιδιοκτητών καταστημάτων με χρέη για να τα παραχωρήσουν δωρεάν στην οργάνωση με την απατηλή υπόσχεση πως θα προστατευθούν από πλειστηριασμούς. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει διότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις εντολών κατασχέσεως. Το καλύτερο όλων ωστόσο ήταν το πλαστό ρωσικό μετάλλιο που ο Σώρρας παρουσίασε στη τηλεόραση με θράσος χιλίων πιθήκων και αποκαλύφθηκε από τα Ελληνικά Hoaxes.

Η τελευταία αποκάλυψη από τη τηλεόραση του Alpha έχει να κάνει με το «φέσι» της κας Χαραλάμπους (6,8 εκ. ευρώ), εκ των βασικών συνεργατών του Σώρρα. Η ίδια ζήτησε ρύθμιση για το κόκκινο δάνειο και το ερώτημα είναι γιατί δε πήρε αυτό το «ευτελές» ποσό από τα ταμεία του Σώρρα…

Η κα Χαραλάμπους τηρεί σιγή ιχθύος για το ζήτημα, ευελπιστώντας πως με τη πάροδο του χρόνου, θα ξεχαστεί και αυτό. Όταν ερωτάται για την υπόθεση, απαντά με το κλασικό τρόπο που απαντούν όλοι οι «ελλάνιοι» όταν τα πράγματα είναι σκούρα:

 

Για να είμαστε δίκαιοι, δε πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σωρρας απευθύνεται σε μερίδα του ελληνικού λαού που πιστεύει στους αεροψεκασμούς, σε σιωνιστικές συνωμοσίες, στην ανωτερότητα της φυλής και το κυριότερο πως για όλα τα δεινά της Ελλάδας, πάντα φταίει κάποιος άλλος. Επειδή όμως τέτοια παραμύθια δεν έχουν ποτέ happy ending, ο καιρός έφτασε που όσοι πίστεψαν στο συγκεκριμένο θα βρεθούν στη κυριολεξία στο δρόμο.

 

 

4 thoughts on “Υπόθεση Σώρρα: Τέρμα τα δίφραγκα

 1. Προσωπικά πιστεύω ότι ή υπόθεσις Σώρρα διαιωνίζεται λόγω τής ανοχής τής «κυβερνήσεως» Τσίπρα. Μέ σκοπό πάντα νά κόβει ψήφους από τήν Χρυσή Αυγή καί μόνον !

  1. Φίλε μου, η παράταξη του κ. Σώρρα δεν κόβει ψήφους από την Χ.Α. Το αντίθετο μάλιστα. Οι ψήφοι που ενδεχομένως θα λάβει η παράταξη του κ. Σώρρα προέρχονται κυρίως από απογοητευμένους πρώην ψηφοφόρους Ν.Δ. & ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είμαι βέβαιος πως αν τελικά η «Ελλήνων Συνέλευσις» μπει στην βουλή, θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Χ.Α, ενδεχομένως και με άλλα ακροδεξιά κόμματα (ακόμη και με την Ένωση Κεντρώων, μιας και ο κ. Λεβέντης δεν αποκλείεται να πει όχι σε πιθανή πρόταση συμμαχίας -δεν θα ησυχάσει αν δεν αποτελέσει κομμάτι της κυβέρνησης-). Όπως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έτσι και οι ναζί ζουν με τ’ όνειρο πως μια μέρα θα κυβερνήσουν την χώρα μας σχηματίζοντας μία ένωση ακροδεξιών κομμάτων, και αλίμονο σε όλους τους Έλληνες σαν έρθει εκείνη η μέρα.

   1. Tο » και αλίμονο σε όλους τους Έλληνες» τό ζούμε τούτην τήν στιγμή, αγαπητέ. Ας δοκιμάσουμε καί κάτι άλλο, έτσι γιά εξαίρεση. Χειρότερα από τώρα δέν γίνεται !

    1. Θα διαφωνήσω. Αν και σίγουρα τούτη την στιγμή η ζωή για πολλούς δεν είναι ευχάριστη, σε καμία περίπτωση δεν είναι η χειρότερη δυνατή. Μπορεί να υπάρχει οικονομική εξαθλίωση, μπορεί να μην υπάρχουν δουλειές, τουλάχιστον όμως έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ο εαυτός μας, να έχουμε τις απόψεις μας, να διαφωνούμε (πολιτισμένα), να ζούμε.
     Αν τελικά η Χ.Α. κυβερνήσει, τα ανθρώπινα δικαιώματα θα είναι απλά μία λέξη στα βιβλία ιστορίας (αν υπάρχουν).
     Υ.Γ: Επειδή ήδη δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό (1η φορά αριστεραχαχαχαχα) το να δοκιμάσουμε «κάτι άλλο» δεν είναι πλέον ασφαλές κριτήριο (τουλάχιστον μόνο του) για την επιλογή της επόμενης κυβέρνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *