Έχει συλληφθεί τουλάχιστον 10 φορές για παιδοφιλική συμπεριφορά και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Δεν είναι hoax και σίγουρα δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα. Ο Ι.Μ. έχει συλληφθεί τουλάχιστον 10 φορές για άσεμνες πράξεις σε ανήλικους, με πιο πρόσφατη τη σύλληψη στις 27/3/2018 έξω από Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας. Το παράδοξο της περίπτωσης είναι πως πρόκειται για σεσημασμένο άτομο που έχει επανειλημμένως επιδείξει παιδοφιλική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

 • Στις 18-7-2011 στο Ζεφύρι πλησίασε δύο δωδεκάχρονα κορίτσια, τους επέδειξε πορνογραφικό περιοδικό και άρχισε να αυνανίζεται.
 • Το ίδιο ακριβώς έπραξε και τον Ιούνιο του 2011.
 • Συλλαμβάνεται για τον ίδιο λόγο έξω από το 1ο Δημοτικό Σπάτων, στις 25-9-2012
 • Αυνανίστηκε την 14-12-2012 και την 17-12-2012 έξω από το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου.
 • Στις 23-10-2013, συλλαμβάνεται έξω από το 7ο Δημοτικό Αχαρνών
 • Την 28-5-2014 αυνανιζόταν εμπρός σε παιδιά του 5ου νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων.
 • Στις 04-6-2014, πλησίασε ανήλικο κορίτσι στο δρόμο ημίγυμνος, κατέβασε το εσώρουχό του και άρχισε να αυνανίζεται εμπρός στο παιδί στις Αχαρνές.
 • Στις 13-10-2017 αυνανίστηκε έξω από το 2ο Γυμνάσιο Αιγάλεω.
 • Συνελήφθη την 8-3-2018 έξω από σχολείο στο Ίλιον επειδή αυνανιζόταν.
 • Την 27-3-2018 έξω από το 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας κατέβασε τα παντελόνια του και άρχισε να αυνανίζεται εμπρός σε παιδιά. Ακινητοποιήθηκε από γονέα. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως έπραξε το ίδιο στο ίδιο σχολείο την 14-3-2018 και την 19-3-2018 έξω από το 1ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου.
 • Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παραδεχτεί πως κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο Ι.Μ. είναι παλιός γνωστός της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το παραπάνω ιστορικό. Ενώ λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να κάνει σωστά τη δουλειά της, ερωτήματα εγείρονται για τις πράξεις της δικαιοσύνης για το κολασμό των πράξεων και σωφρονισμό ενός ατόμου που κατ’ επανάληψη επιδεικνύει παιδοφιλική συμπεριφορά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε πως ο Ι.Μ. έχει στο παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική των Αθηνών. Ακόμη όμως και αν είναι «τρελός», δηλαδή να έχει το ακαταλόγιστο, οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν είτε να τον «κλείσουν» σε νοσοκομείο, είτε να τον επανεξετάσουν και να τον φυλακίσουν. Δεν είναι δυνατόν μετά από 10 συλλήψεις, ένας άνθρωπος να τριγυρνά ελεύθερος και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις εναντίον παιδιών, εκμεταλλευόμενος ευνοϊκές διατάξεις και «παραθυράκια». Το 2016 για παράδειγμα, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 1,5 έτους διότι αυνανιζόταν μπροστά από σχολείο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από 6 μήνες.

Είναι γνωστό μέσα από επιστημονικές έρευνες, πως οι παιδόφιλοι σταδιακά κλιμακώνουν τις πράξεις τους. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως στο προσεχές μέλλον, ο Ι.Μ. -που αποδεδειγμένα έχει επιδείξει παιδοφιλική διαταραχή– δεν θα κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί;

One thought on “Έχει συλληφθεί τουλάχιστον 10 φορές για παιδοφιλική συμπεριφορά και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος!

 1. Καποιος νομος του δινει το δικαιωμα της ελευθεριας. Να χαρω να χαρω να χαρω το μωρο το μωρο…….ΥΓ Δημοκρατια χωρις Νομους ειναι ΑΝΑΡΧΙΑ.

Comments are closed.