Μουρούτης: “Μακρυά από τσαρλατάνους” (αναφερόμενος στον εαυτό του!)

You are currently viewing Μουρούτης: “Μακρυά από τσαρλατάνους” (αναφερόμενος στον εαυτό του!)
Στα Ελληνικά Hoaxes, αναδημοσιεύτηκε παλαιότερη επώνυμη καταγγελία καρκινοπαθούς εναντίον του “Δρ” Μουρούτη. http://ellinikahoaxes.gr/2017/04/30/martiria-karkinopathoys-gia-mourouti/

Ο “Δρ” Μουρούτης,προ ολίγων μηνών, είχε το θράσος να αναδημοσιεύσει τη μαρτυρία του καταγγέλλοντα, (που αναφερόταν σε αυτόν), προειδοποιώντας να προσέχουμε τους τσαρλατάνους!: http://archive.is/qMFIy

Ο κ. Μουρούτης, επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματός του (γιατί άραγε;) μας εξιστορεί την ιστορία του “φίλου” του κ. Χάρη Αναστασίου, που παραλίγο να πέσει θύμα κομπογιαννίτη γιατρού. Αναφέρει επίσης την ιστορία μίας μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που ο “επιτήδειος” οδήγησε στο θάνατο, αφού την απέτρεψε από τη θεραπεία που της συνέστησαν οι γιατροί της.

Αυτό που ο κ Μουρούτης δεν αναφέρει, είναι πως ο “επιτήδειος-κομπογιαννίτης”, είναι ο ίδιος (!), προφανώς σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει αυτούς που τον υποψιάζονται.

Η ανάρτηση του κ. Μουρούτη, προκάλεσε σύγχυση στους “ακολούθους” του, με κάποιους να ρωτούν εάν τελικά πρέπει να κάνουν χημειοθεραπείες ή όχι:

 

Τα ανωτέρω σχόλια υποδηλώνουν πως ο κ. Μουρούτης πιθανότατα συμβουλεύει τους “ασθενείς” του να μην ακολουθούν συμβατικές μεθόδους θεραπείας. Τα αποτελέσματα τέτοιων ισχυρισμών, μπορεί να είναι συντριπτικά, όπως φαίνεται και από τις μαρτυρίες.

Τέλος, η επίκληση του κ. Μουρούτη στα νόμιμα δικαιώματά του, είναι ξεκάθαρα μια έμμεση απειλή τόσο προς το κ. Αναστασίου, όσο και προς οποιονδήποτε, τολμήσει να τον αμφισβητήσει.

Αυτό που ο κ. Μουρούτης πιθανόν να μην γνωρίζει, είναι πως μετά τις έρευνές μας, τα στόματα έχουν ανοίξει…

Έρευνα: «Δρ.» Μουρούτης και πλαστά πτυχία

Η απάντηση Μουρούτη για τα πτυχία και η συνέχεια της έρευνας

Ο «Δρ» Κων/νος Μουρούτης δεν είναι γιατρός και με τη σφραγίδα του Κράτους