Ο «Δρ» Κων/νος Μουρούτης δεν είναι γιατρός και με τη σφραγίδα του Κράτους

You are currently viewing Ο «Δρ» Κων/νος Μουρούτης δεν είναι γιατρός και με τη σφραγίδα του Κράτους

Σήμερα, 1η Μαϊου 2017, κυκλοφόρησε άρθρο στο διαδίκτυο που αναφέρει πως ο κ. Μουρούτης. έχει βρεθεί στο στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών και συγκεκριμένα του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ). Στο ίδιο άρθρο, επισυνάφθηκε έκθεση ελέγχου του ΣΕΥΥΠ, σχετικά με το κ. Μουρούτη.

 

Αναλυτικά το έγγραφο: Εκθεση Ελεγχου pdf

(Αν και στην Έκθεση και το δημοσίευμα, αναγράφονται μόνο τα αρχικά Κ.Μ. το υπόψιν άτομο είναι ο “Δρ”  Κωνσταντίνος Μουρούτης).

Μετά το σάλο με τη δημοσιοποίηση της πρόσφατης έρευνάς μας, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, έκθεση ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, αναφορικά με τη δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Μουρούτη.

Το έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ), φέρει ημερομηνία 31/3/17, αναφέρεται στο κ. Μουρούτη και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα ευρήματά μας πως δεν είναι γιατρός και τα πτυχία του είναι ανύπαρκτα.

Στο συμπέρασμα πως ο κ. Μουρούτης δεν είναι γιατρός, κατέληξε και ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου, όπως αναφέρει η έκθεση ελέγχου του ΣΕΥΥΠ.

Ωστόσο, διευκρινίζει  πως το ΣΕΥΥΠ, δεν είναι αρμόδιο για τη περίπτωση του κ. Μουρούτη. Το πρόβλημα με τη περίπτωση του “γιατρού” ωστόσο, είναι πως παρά το γεγονός πως δραστηριοποιείται στη χώρα μας για περίπου 10 χρόνια, η ευθύνη για τον έλεγχό του, έχει γίνει μπαλάκι μεταξύ Ιατρικών Συλλόγων και εσχάτως, ΣΕΥΥΠ. Η “δικαιολογία” για τους πρώτους, είναι πως εφόσον δεν είναι μέλος σε κανέναν Σύλλογο, δε φέρουν και την ευθύνη ελέγχου του.

Η πρόσφατη έρευνά μας, αποκάλυψε πως ο “Δρ” Μουρούτης, δεν έχει ιατρικά και επιστημονικά διαπιστευτήρια, ενώ στο δεύτερο μέρος, αποκαλύψαμε πως οι “διεθνείς οργανισμοί” στους οποίους δηλώνει κυριότητα μέλους, είναι είτε ανύπαρκτοι, είτε προσβάσιμοι από τον οποιοδήποτε.

Η Έκθεση διέρρευσε μετά τον σάλο που προκάλεσε η έρευνά μας. Και βέβαια μάς επιβεβαιώνει.

1. Δεν είναι γιατρός, αλλά μιλάει ως γιατρός και καταθέτει απόψεις για σοβαρά ιατρικά θέματα (εμβόλια, θεραπείες καρκίνου κοκ).

2. Επειδή δεν είναι γιατρός και δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ιατρικό σύλλογο, το Υπουργείο Υγείας δηλώνει αναρμόδιο για περαιτέρω έρευνα.

3. Το ΣΕΥΥΠ ζητάει την συνδρομή των εισαγγελικών αρχών.

 

4. Το κράτος καταγγέλλει το κράτος που του δίνει βήμα!

 

Η ανωτέρω Έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα μέχρι τώρα ευρήματά μας για τα ανύπαρκτα πτυχία του “Δρ” Μουρούτη.

 

Διαβάστε επίσης

Κων/νος Μουρούτης ιατρική και «Θεοβιολογία»

«Δρ» Μουρούτης: Κεκαλυμμένη και δυνητικά επικίνδυνη προώθηση θρησκευτικών πεποιθήσεων

Έρευνα: «Δρ.» Μουρούτης και πλαστά πτυχία

Η απάντηση Μουρούτη για τα πτυχία και η συνέχεια της έρευνας

Η Αποκαλυπτική μαρτυρία καρκινοπαθούς για τον «γιατρό» Κ. Μουρούτη

Επιστολή ΔΣ ΕΔΔΕ προς αντιπεριφέρεια Χανίων